Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Érdekességek fából képes leírás - Faépítészet - tippek, tanácsok és ötletek.tlap.hu
részletek »

Érdekességek fából - Faépítészet - tippek, tanácsok és ötletek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: faepiteszet.tlap.hu » Érdekességek fából
Keresés
Találatok száma - 7 db
CseCsepppp-Faker tüzelőanyag-kerekedés

CseCsepppp-Faker tüzelőanyag-kerekedés

A Csepp-Faker egy sóskúti tüzelőanyag kis- és nagykereskedés. A napjainkban még érdekességnek számító, de egyre szélesebb körben elterjedő fabrikett és fapellet tüzelőanyagokat forgalmazza kedvező árakon. Brikettjei tölgy- és bükkfából készülnek magas nyomáson ragasztó nélkül, pellete hasonló eljárással készül, 100%-ban fenyő fűrészporból. Termékeit raklapos tételre kedvezményesen vásárolhatják meg az érdeklődők! Akciós brikett és olcsó pellet eladó a Csepp-Faker telephelyén! Polcainkon segédanyagainkat is megtalálja, úgymint koromtalanítót, alágyújtóst, kéménytisztító szert. Várjuk szeretettel!

Elképesztő Fából faragott festmények

Elképesztő Fából faragott festmények

Ha érdekel, egy orosz veterán fafaragó Kronid Gogolev alkotásait szeretném nektek megmutatni. Kronid szövevényes fából faragott festményei egyszerűen félelmetesek. Az alkotáshoz klasszikus eszközöket használ, remekműveit a vidéki élet ihlette. Legtöbb alkotásán Oroszország északi részének vidéki életét mutatja meg nekünk. Kronid Gogolev 1926-ban született Novgorod tartományban Oroszországban. 16 évesen részt vett a második világháborúba. 1953-ban kezdte el a leningrádi művészti iskolát. 1984-ban vált ismerté, remekműveit Moszkvában, Európában több helyen is bemutatták. Kronid-tól Vlagyimir Putyin, Borisz Jelcin és II. Alekszij moszkvai pátriárka is kapott néhány festményt.

Épületmakett fából

Épületmakett fából

Az oldalon fából készült dolgokat lehet megtalálni, amelyeket én készítettem. A makettek tervezését és kivitelezését saját ötleteim alapján végzem. Szeretem a kreatív és ötletes dolgokat. Folyamatosan készül valami új dolog. A leglátványosabb munkám egy gerendaház építő cég által megépített rönkház makettje. A házról egyetlen kép állt.Az oldalon fából készült dolgokat lehet megtalálni, amelyeket én készítettem. A makettek tervezését és kivitelezését saját ötleteim alapján végzem. Szeretem a kreatív és ötletes dolgokat. Folyamatosan készül valami új dolog.

Fa hajómodellek készítése

Fa hajómodellek készítése

Hajómodellek készítésével mintegy húsz éve foglalkozom. Három éve versenyeken is részt veszek. 2002-ben mesteri címet kaptam. Több alkalommal első helyezést értem el és többször elnyertem a Best of show díjat is. Vállalom történelmi vitorlás hajómodellek elkészítését fából, hajómodellek restaurálását, továbbá fahajó KIT-ek, készletek összeállítását.

Intarzia kép, fa fantázia -KM Par-Ker Kft.

Intarzia kép, fa fantázia -KM Par-Ker Kft.

Az intarzia képek egyedisége abban rejlik, hogy a természet nem tud két egyforma fát alkotni, így az erezet, a színárnyalatok és a kézimunka ötvözete a megismételhetetlen remekmű. Legyen szó fotóról vagy bármely elképzelt alakzatról, a KM Par-Ker Kft. mindezeket fából örökíti meg. Az intarzia bútorokon, ajtókon vagy egyéb használati tárgyakon is megjelenhetnek. Az egyedi intarzia falikép igazán szívhez szóló ajándék. Lepje meg szeretteit egy egyedülálló fából készült faliképpel, mesterembereink bármilyen képet, elképzelést megvalósítanak.

Kézműves falépcsőket tervezünk és építünk

Kézműves falépcsőket tervezünk és építünk

Cégünk tevékenységében különös hangsúlyt kap a síkban- és térben hajlított faszerkezetek, íves fakorlátok készítése. A hajlított faszerkezetek néhány mm-es vékony falemezekből készülnek - a kívánt ívnek megfelelő sablonon megragasztva. A vákuum technikájú ragasztási módszer lehetővé teszi akár az építkezés helyszínén is a bonyolult ragasztási műveletek elvégzését. (Például egy fali kapaszkodó esetében a sablon lehet maga az fal, amelyhez a kapaszkodó készül.

Szálloda a fa tetején

Szálloda a fa tetején

A reggelit egy nyitott büféasztalon szolgálják fel, egy kis tisztáson. A menüből nem hiányozhat a híres helyi almatorta és az ottani erdei gyümölcsökből készült dzsemválaszték sem. A többi fogás is a tartományi konyhát idézi, amelyet a közeli Hotel Miramontiban készítenek elő. A Tree Village névre hallgató létesítményben lakó vendégek számára a szomszédos biokertben helyben termelik a zöldségeket, mindenféle permetező szer nélkül. A konyhán a közeli kristálytiszta patakok vizét használják fel. Nem hiányoznak a különleges alpesi wellness élmények sem: séta a botanikus kertben, faölelő séta, nordic walking. vagy a közeli Settimana folyó vizében végzett Kneipp-kúra, illetve a híres szénafürdő, amely a közeli Tirolban is nagy divat.

Tuti menü