Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fa kereskedelem - faépítészet képes leírás - Faépítészet - tippek, tanácsok és ötletek.tlap.hu
részletek »

Fa kereskedelem - faépítészet - Faépítészet - tippek, tanácsok és ötletek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: faepiteszet.tlap.hu » Fa kereskedelem - faépítészet
Keresés
Találatok száma - 9 db
 Fűrészipari termékek

Fűrészipari termékek

Cégünk a Vértes hegység, a Gerecse, a Császári-dombság és a Bakonyalja tájegységeken belül közel 45 000 ha állami tulajdonú erdőterület kezelője. Fő tevékenységeink az erdőgazdálkodás, vadgazdálkodás, fafeldolgozás és a faszéntermelés. Gazdálkodásunkat szigorúan szabályozott szakmai, jogi, és közgazdasági feltételek mellett, állami erdőtervek és vadgazdálkodási tervek alapján, erdészeti-, vadászati-, és természetvédelmi szakhatóságok jóváhagyásával és felügyeletével végezzük. Az erdővel szemben támasztott társadalmi igények köre fokozatosan bővül. Biztosítanunk kell a fát, mint megújuló nyersanyagot, valamint sok vidéki család számára a megélhetést. Egyre több figyelmet kell fordítanunk a környezetünkben végbemenő természeti változásokra és mindenkire akik pihenés vagy tanulás céljából keresik fel erdeinket.A ránk bízott óriási értéket, bonyolult életközösséget az erdőt, a jövő nemzedékeinek csak úgy tarthatjuk fenn, ha alaposan átgondolt, biztos szakmai alapokon nyugvó gazdálkodást folytatunk. Történelmi léptékkel mérve szemvillanásnyi, csupán néhány röpke évezreden át napjainkig tartó időszak alatt a civilizáció oltárán az erdő hozta a legnagyobb áldozatot. Azonban az erdészek tudják, hogy az erdő örök, mivel a természetnek megvan az eszköztára ahhoz, hogy minden faj populációját az egész számára optimális keretek között tartsa.Fűrészipari rönköt tölgy, bükk, cser, akác.

Ajtónet - fa ajtó

Ajtónet - fa ajtó

Minőségi fa és műanyag belső ajtók széles választéka, az Ajtónet jóvoltából. Az ajtókon kívül, ablakokat, kilincseket és egyéb kiegészítőket is kínálnak, vásárlóik számára. Komplett ajtócsomagokat(kilincs, szállítás, beépítés) kínálnak, a vásárlók számára. Személyre szabott ajtók elkészítését is vállalják, rövid idő alatt. Szolgáltatásaik közé tartozik a helyszíni felmérés és tanácsadás, valamint a nyílászárók házhoz szállítása és beépítése. Lehetőség van náluk árajánlatot kérni, a különböző termékekre. Bemutatótermük a VIII. kerületben található, jól megközelíthető helyen.

Épületfa faipari termékek

Épületfa faipari termékek

Vevőink bizalmának elnyerése és megtartása, magas minőségi igényeinek kielégítése. Termékek előállítása során törekedni a hibátlan munka elvégzésére, szolgáltatásaink színvonalának folyamatos fejlesztésére. Piaci pozícióink megtartása és új piacokkal való bővítése.Cégünk olyan korszerű minőségirányítási rendszert kíván megvalósítani, amely garantálja szolgáltatásaink, termékeink, állandó, kiváló minőségét. Legfőbb célunk, hogy termékeink minősége mindenkor feleljen meg a vevőink által támasztott és megkövetelt igényeknek.

Fa alapanyag kereskedelem

Fa alapanyag kereskedelem

A kereskedelem jellemzően Ausztriába történő kivitelt jelent. Az osztrák partnereink fűrészüzemek, forgácslapgyárak, nagykereskedők és fuvarozók. Az alapanyag beszerzése jelenleg kizárólag Nyugat-Magyarországon történik, a nyugati öt megyében. A partnereink itt jellemzően magánvállalkozók. A faanyag szállítása kamionnal és kisebb részben vagonban történik. A tevékenységünkkel kapcsolatos filozófiánk a következő: Megbízhatóság,magas szakmai színvonal,rugalmasság,együttműködés. Úg y gondoljuk továbbá, hogy a partnerek összehozása, a szállítás megoldása mellett a kereskedelmi ügyletek finanszírozását is segítenünk kell a folyamatos munka érdekében

Fa beltéri ajtó készítése, beépítése

Fa beltéri ajtó készítése, beépítése

Mutassa meg egyéniségét lakása berendezésében is! Személyre szabott fatermékeinkkel stílusos otthonná alakíthatja lakását. Fa beltéri ajtó, falépcső, sőt komplett konyhabútor egyedi tervek alapján. Vállaljuk kültéri fa nyílászárók készítését is. Nem kell ködös leírásokra, gyors és elnagyolt skiccekre hagyatkoznia, munkánk megkezdése előtt ingyenes 3D látványtervet kérhet tőlünk. Nemcsak a lakásbelsőt varázsolhatja újjá, dekorlemezes homlokzati burkolással a teljes épület friss külsőt kaphat. Nézzen körül nálunk!

Faanyag a Woodmarketen

Faanyag a Woodmarketen

A WoodMarket.eu internet portál a nagy, közép és kis vállalatoknak, valamint a szabadúszóknak van szánva. Felhasználóinak lehetővé teszi az új vevők folyamatos keresésének és megszerzésének a lehetőségét azzal az a céllal, hogy fokozzák saját vállalatuk nyereségét és növekedését, s hogy új piacokon terjeszkedjenek. Csökkenti a propagálásra és a vevők kikeresésére szánt költségeket. Az első regisztrálás után ismerkedjen meg az eladásösztönzés szolgáltatásainak kínálatával, amelyek az Ön döntése és jóváhagyása alapján aktiválódnak. Ezek fő feladata az, hogy minél több vevőt irányítson át egyenesen az Önök vállalatára. Ezáltal növelik vállalata versenyképességét.

Fakereskedés

Fakereskedés

2003-ban erősödött meg ez a profilunk, nevezhetjük cégünk kiemelkedő tevékenységének. Az alföldön, a 60-as évektől napjainkig, 50.000ha fenyőt ültettek. Innen szállítja cégünk a fenyőfát a Nyugat-Dunántúlra. Profi menedzsmentünknek, és logisztikánknak köszönhetően kihasználjuk kapacitásunkat 100%-osan: vissza akác támfát fuvarozunk, melyet a helyi gazdák szőlőtelepítésre használnak leginkább. Cégünk 1996-ban alakult meg. Akkoriban a fő profilunk a baromfitenyésztés volt. Későbbiekben tüzép, takarmány és fakereskedéssel bővült tevékenységünk. Napjainkra a fa- és növényvédőszer-kereskedelem került előtérbe a tevékenységünk tekintetében. Alföldön előforduló fafajtákból papír-farost fát szállítunk erőművekbe. Az Alföldet Dunántúlról szállított akác szőlőtámfával és tűzifával látjuk el.

Favorit Fatelep

Favorit Fatelep

Honlapunkon minden információ megtalálható az építkezésekhez szükséges épületfákról, fenyő fűrészáruról, és kiegészítőkről. Nézzen körül oldalunkon, ha részletesen tájékozódni szeretne a különböző típusú és méretű faanyagokról; az épületfa, faanyag, fenyő fűrészáru, lambéria, tetőléc, gerenda, és a tetőépítéshez szükséges egyéb kiegészítők egyaránt megtalálhatóak nálunk. A fenyő fűrészáru megrendeléséről, egyéb részleteiről is szerezhet információkat. Forduljon hozzánk bizalommal, nálunk megtalálja az elképzeléseinek megfelelő faanyagot.

Fűrészipari tevékenységek

Fűrészipari tevékenységek

Az Arbo-2000 Bt. fűrésziparitevékenysége három részből tevődik össze: bérfűrészelés, bérgátterezés és saját faanyag feldolgozása.Jellemző termékeink: szélezett/szélezetlen palló és deszka, négyzetes oszlop, szőlőkaró, léc, bútorléc, parkettfríz, gerenda, tetőléc, szarufa, akác oszlop, nevelőkaró. Két legfontosabb fűrészipari alapanyagunk az akác és a nyár. Az akácból elsősorban szőlészeti anyagokat készítünk pl. tradicionális, hasított vagy bárdólt karó, a nyárból jórészt ládaelem és palettaelem készül.

Tuti menü