Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gerendaház - faépítészet képes leírás - Faépítészet - tippek, tanácsok és ötletek.tlap.hu
részletek »

Gerendaház - faépítészet - Faépítészet - tippek, tanácsok és ötletek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: faepiteszet.tlap.hu » Gerendaház - faépítészet
Keresés
Találatok száma - 13 db
Beregszászi gerendaházak

Beregszászi gerendaházak

Ha Önnek régóta dédelgetett álma egy fenyőillatú, megnyugtató, érintésre hívogató gerendaházban élni, azt gondoljuk, tudunk segíteni! Böngésszen körbe: nézegessen referencia házakat és gerendaház terveket, olvasson véleményeket kivitelezési munkánkról, tájékozódjon gerendaház árakról, rendeljen katalógust, kérjen árajánlatot, ismerkedjen meg a Beregszászi Trade Kft.-vel, vagy akár tartsa a kapcsolatot velünk Facebookon.

Esztergált Rönk - ház

Esztergált Rönk - ház

Rönkházaim alapanyagát magam gyártom le. A megrendelést követően személyesen válogatom ki a rönköket. 15cm-40 cm átmérőig akár 8 méter hosszban is. Rönkházalapanyag: Felhasználható: -rön k házakhoz -kerti szerszámtárolóhoz -szaunaházhoz -kerti pavilonhoz -homokozóhoz -kerti bútorokhoz stb....amit csak eltudsz képzelni. esztergált rönk 20cm átmérőben 6 méter hosszban lucfenyőből: 70.000/m3 Megrendelhető: 15-40 cm átmérőben luc,borovi,vörösfenyőből.

Finn gerendaház

Finn gerendaház

Egészségbarát, mert a gerenda- vagy rönkházak esetében folyamatos párakiegyenlítődés megy végbe a falakon keresztül. A fa megújuló, természetes építőanyag, több millió mikrocelláin keresztül folyamatosan lélegzik, a helyiség belső páratartalmát szabályozza. Légúti betegségekben szenvedők részére is ideális klímát biztosít, nincs többé kínzó köhögés, levegőtlenség. Mindennemű páralecsapódás illetve penészedés teljesen kizárt. Természetes atmoszférájának köszönhetően pozitívan hat a vegetatív idegrendszerre, pszichésen egyedülálló életminőséget kínál. Gazdaságos, mert a favázas épületek hőszigetelése rendkívül jó! Gondoljunk csak a forró zsírba helyezett fémkanál és fakanál esetére! A fakanál nem melegszik át, mert rosszul vezeti a hőt. A faházunk falai télen bent-, nyáron kint tartják a meleget, tökéletesen illeszkedve az igényeinkhez! Nem a falakat, hanem a lakótér levegőjét melegítjük, ezzel energiát nyerünk! Biztonságos, mert a gerenda -és rönkházak vetekednek a kőépületek stabilitásával, földrengés szempontjából pedig állékonyságuk meghaladja a kőépületét. HASZNOS területet nyerünk, ugyanis egzakt módon számítható az alkalmazott falvastagságok miatt nyerhető hasznos alapterület-különbség. Míg a hőszigetelt téglafal kb. 45 cm, addig a favázas kb.21-22 cm széles. 100 m2-es épület esetén, kb. 8 m2 extra terület válik hasznossá, pl. egy kisebb szoba formájában. Valamint tartós.

Finnbar házak

Finnbar házak

Exkluzív rönk- és gerendaházakat, zsugorodásmentes faházakat kínálunk 35 év garanciával a legerősebb finn gyártótól. A Finnbar 50 éves tapasztalattal és 12 külföldi képviselettel áll az Ön rendelkezésére. A megrendelő helyett is gondolkodó építésvezetőnk és kiváló hazai szakemberek valósítják meg elképzeléseit.

Gerendaház építés - Lipót

Gerendaház építés - Lipót

Gerendaház építés minőségi alapanyagokból. Filozófiánk szerint nem törekszünk minél több ház megépítésére, inkább a házak minőségét és ezzel együtt megrendelőink elégedettségét tartjuk szem előtt. A napelem és a napkollektor igény szerinti kivitelezését is tudjuk vállalni! A gerendaház minőségének a titka a felhasznált építőanyagokban és azok tulajdonságaiban rejlik. Gerendaházainkban az építés-élettani, biológiai szempontoknak ugyan olyan szerepük van, mint az előírt normáknak statika, hang- és tűzvédelem, a tervezés és a kivitelezés során ezeket messzemenőkig szem előtt tartjuk. Az épületek hőszigetelése lényegesen nagyobb, mint amit a Magyar Szabvány előír és megkövetel, így jelentős fűtési energia megtakarítás érhető el.

Gerendaház stresszmentesen

Gerendaház stresszmentesen

Aki gerendaházban él, egészen más világba csöppen bele. A munkahelyi és egyéb problémák szorításából hazatérve a gerendaház illata, belső kisugárzása, megjelenése olyan otthon-hangulatot teremt, amire más típusú lakások nem képesek. Képzelje el, amint gerendaházában, fenyő illatot lélegezve ül gyönyörű téli estén a kandalló előtt karosszékében, felesége mellet. Gyermekei a tűz előtt játszanak, együtt a család. Idilli kép, de a gerendaházak egész egyszerűen ezt nyújtják! Engedje meg magának a stresszmentes otthon hangulatát a gerendaház segítségével!

Harloghomes - Rönkházak

Harloghomes - Rönkházak

A faház él, lélegzik és a természet közelségének érzetét kelti A faépítészetnek több száz éves emlékeivel találkozhatunk a világban. Különösen híresek a földrengésbiztos japán faépületek, a kínai pagodák, a német Fachwerk-házak, az amerikai, kanadai, skandináv vagy az erdélyi rönkházak és gerendaházak. A valódi rönkház romantikus, hangulatos, bensőséges, otthonos. A fa előnyei A fa megújuló nyersanyag; az ember egyik legrégebbi építőanyaga. A fát a kitermelése után manapság már szinte teljesen felhasználják. Tűzvédelem A fa, mint szerves alapanyag, szokatlanul viselkedik az égés során, hiszen sokáig megtartja a szilárdságát. A felület elszenesedésével egy szigetelő-réteg alakul ki, aminek hatására a tűz egyre lassabban terjed befelé.

Kapcsolatos Tamás

Kapcsolatos Tamás

AAA Energiaosztályú passzív faházak építését, generál kivitelezését vállaljuk rendkívűl kedvező áron. Gerendaházainkat szigetelőképességét bloomer door túlnyomásos méréssel mérjük. Európa bármely országában vállalunk generál kivitelezést. Álmai házát építse passzív gerendaházból! Gerendaházainkat a legjobb minőségű és tulajdonságú nyersanyagokból építjük. Igény szerint 3D -s látványtervet is készíthetünk a leendő épületről. Weboldalunkon leellenőrizheti a minőségét a videok menupont alatt. Nagyon kedvező áron tudja megvalósitani álmai házát passzív ház tulajdonságokkal.

Kerti házak - e-kert

Kerti házak - e-kert

Köszöntjük az e-kert.hu oldalon a kerti felszerelések webáruházában! A webáuházunk folyamatos frissítés alatt áll annak érdekében, hogy a legaktuálisabb ajánlatok juthassanak el Önhöz. Kerti felszerelések mellett forgalmazunk gerendaházakat is.

Hirdetés
Orosz gerendaházak

Orosz gerendaházak

Referenciáink között nemcsak családi házak szerepelnek, hanem a 100 -es szaunaháztól kezdve a 350 -es épületig minden, ami fából készülhet. Partnerként azért választottuk az orosz faházgyártókat, mert házaik építéséhez garantáltan kiváló minőségű alapanyagokat (szép rajzolatú, kieső göcsöktől mentes, gyantafolyás nélküli fákat) használnak fel, amelyeket a legmodernebb finn gépsorokon gyártanak le. A finn részvényesek felügyelete garantálja a csúcsminőséget . Alapanyagként - a borovi fenyő mellett - egyedül nálunk megtalálható fafajtákat is kínálunk: a vörös fenyőt és a cirbolyafenyőt. Minden feldolgozott faanyagról származási bizonyítvánnyal (FORMA) rendelkezünk. Házainkra 10 éves garanciát vállalunk. Hazai szakembereink több éves szakmai gyakorlattal rendelkeznek a faházak építése területén. Garantáljuk a precízen elvégzett, időben elkészülő minőségi munkát!

Román Rönkház

Román Rönkház

Cégünk fő alapelve, hogy a Finnországban kialakult építőipari jellegzetességeket Magyarországon is megvalósítsa. A pontos, megbízható munkaütemezés, a megadott árak garantált stabilitása, a beépítésre kerülő anyagok származásának és első osztályú minőségének garantálása teszi lehetővé, hogy ügyfeleink ne teherként, hanem örömteli élményként éljék át házuk felépítésének folyamatát a tervezéstől a beköltözésig. Nagy hangsúlyt fektetünk az előkészítő munkára. A leendő házat részletes anyagkatalógusok segítségével típustervek, ajtó, ablak, lépcső, szauna. Irodánkban sokféle típusterv megtekinthető, de tapasztalataink szerint megrendelőink döntő többsége egyedi terveit szeretné megvalósítani. Igény esetén, cégünk tervezői, akik mind a hagyományos-, mind a gerenda- és rönkház tervezésében és építésében nagy tapasztalatokkal rendelkeznek, végzik a tervezési és engedélyezési munkákat. Gyakorlatuknak köszönhetően, a megrendelőink és tervezőink közös munkája garantálja, hogy a megrendelőinknek a számukra legideálisabb házat tudjuk kialakítani. A ház felépítésénél fontos szempont, hogy építőmestereink a gerenda és rönkház technológiában jártasak, nagy belföldi és külföldi építési tapasztalatokkal rendelkeznek. A finn gyár által elvárt minőségben dolgoznak.

Rönkház

Rönkház

Az elmúlt években a házépítés területén is egyre fontosabb szempont lett a környezettudatosság és a fenntartható fejlődés. Az a tudatos magatartás, hogy a jelenleg felmerült szükségeinket úgy töltsük be, hogy közben ne romboljuk a jövőbeni erőforrásokat. Ennek a gondolkodásmódnak a nyomán megszületett a öld ház fogalma. A zöld ház célja, hogy építése és fenntartása minél kevesebb kárt okozzon a környezet számára. Mivel egy rönkház megépítéséhez megújuló alapanyagot használnak és egy rönkház energiát is tud spórolni ezért várhatóan egyre nagyobb szerepet fognak kapni a zöld ház építések során. Nézzük meg azokat az okokat, ami miatt egy rönkház zöld jelzőt kap. Teljesen megújuló alapanyagot használnak az építéséhez. Olyan faanyagot is fel lehet használni az építés során, melyeket természeti csapás ért. A hagyományos építőanyagok előállításával szemben kevesebb energia és munka szükséges egy rönk megmunkálásához. A rönkből készült falak nem igényelnek további rétegeket. Így pénzt és időt takarít meg az építtető számára. Egy rönkház felépítéséhez kevesebb fémre van szükség. A könnyűszerkezetes épületekkel szemben egy rönkház több energiát spórol meg.

Rönkházak a Wolftól

Rönkházak a Wolftól

Magas minőségben és hihetetlen gyorsasággal építjük fel az ország bármely részén, a Wolf Haus. Egy 7 típusú családi házát! A Wolf System kaposújlaki gyárában előregyártott épületrendszer, a legkomolyabb európai és hazai előírásoknak is megfelel. Kiváló hőszigetelés, stabil és masszív 32cm-es falvastagság, saroktól sarokig előre legyártott falpanelek, gyárban színre vakolt falak, beépített nyílászárókkal. A Wolf rendszerű családi ház, a többek között földrengésbiztos, szerelt technológiájának köszönhetően, a legmostohább természeti viszonyok között is biztonságos otthona, több ezer hazai és európai családnak!

Tuti menü