Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Faépítészet - tippek, tanácsok és ötletek linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Faépítészet - tippek, tanácsok és ötletek képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: faepiteszet.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 101 db
 Fűrészipari termékek

Fűrészipari termékek

Cégünk a Vértes hegység, a Gerecse, a Császári-dombság és a Bakonyalja tájegységeken belül közel 45 000 ha állami tulajdonú erdőterület kezelője. Fő tevékenységeink az erdőgazdálkodás, vadgazdálkodás, fafeldolgozás és a faszéntermelés. Gazdálkodásunkat szigorúan szabályozott szakmai, jogi, és közgazdasági feltételek mellett, állami erdőtervek és vadgazdálkodási tervek alapján, erdészeti-, vadászati-, és természetvédelmi szakhatóságok jóváhagyásával és felügyeletével végezzük. Az erdővel szemben támasztott társadalmi igények köre fokozatosan bővül. Biztosítanunk kell a fát, mint megújuló nyersanyagot, valamint sok vidéki család számára a megélhetést. Egyre több figyelmet kell fordítanunk a környezetünkben végbemenő természeti változásokra és mindenkire akik pihenés vagy tanulás céljából keresik fel erdeinket.A ránk bízott óriási értéket, bonyolult életközösséget az erdőt, a jövő nemzedékeinek csak úgy tarthatjuk fenn, ha alaposan átgondolt, biztos szakmai alapokon nyugvó gazdálkodást folytatunk. Történelmi léptékkel mérve szemvillanásnyi, csupán néhány röpke évezreden át napjainkig tartó időszak alatt a civilizáció oltárán az erdő hozta a legnagyobb áldozatot. Azonban az erdészek tudják, hogy az erdő örök, mivel a természetnek megvan az eszköztára ahhoz, hogy minden faj populációját az egész számára optimális keretek között tartsa.Fűrészipari rönköt tölgy, bükk, cser, akác.

 Közterületekre minősített fa játszótér

Közterületekre minősített fa játszótér

Az általunk tervezett, gyártott illetve forgalmazott szabadtéri óvodai és játszótéri mozgásfejlesztő játékokba és kerti bútorokba veszélyes anyag nem kerül beépítésre. A fa elemek anyaga az EN 350-2/99 I.2 tartóssági osztálynak megfelelő ipari akácfa, melynek természetes görbeségét meghagyva állítjuk össze, a csúszdákat egyetlen rönkből faragjuk.

A díszkertek éke - Pergola

A díszkertek éke - Pergola

Az utóbbi pár évben egyre nagyobb teret hódít a díszkert. Családi házak udvarán vagy közterületen is törekednek az ízléses, természet adta díszítőelemek használatára, melyeknek ízléses megalkotása tájképmódosító hatással is bír. Egy díszkert kialakítása nem egyszerű feladat. Nagy odafigyelést igényel a különböző tulajdonságú növények egymás mellé ültetésének összehangolása, mert csak így érhetjük el azt, hogy kertünk akár több évig is impozáns látványt nyújtson. Például érdemes különböző alakú, színű és levéltextúrájú egyedeket egymás mellé tenni, mert pont a különbözőségük miatt mutatnak majd jól egymás mellett. Viszont nem lehet túl nagy méretbeli differencia sem, mert akkor már nagyon elütnének egymástól, és megtörnék a látvány kellemességét. Ezért ajánlott egy szakember véleményének kikérdezése a díszkert megtervezése előtt, mert ő valóban tisztában van azzal, hogy milyen növény mellé mit tehetünk, melyik fajta bírja a napot, a szelet és ellenkezőleg. Közterületeken ilyen tudatosan, meggondoltan kiültetett virágokkal, bokrokkal a körforgalmak közepén, járdák szélén vagy parkokban találkozhatunk. Ezeket a díszkerteket döntő többségben az egynyári növények alkotják, mert velük a tavaszi földbe helyezésen és a száraz nyári napokon való locsoláson kívül nincs más teendő. Magánházaknál az udvar rendezésében a tehetősebb családok hivatásos kertészeket hívnak. Ilyen esetben már jó

Ajtónet - fa ajtó

Ajtónet - fa ajtó

Minőségi fa és műanyag belső ajtók széles választéka, az Ajtónet jóvoltából. Az ajtókon kívül, ablakokat, kilincseket és egyéb kiegészítőket is kínálnak, vásárlóik számára. Komplett ajtócsomagokat(kilincs, szállítás, beépítés) kínálnak, a vásárlók számára. Személyre szabott ajtók elkészítését is vállalják, rövid idő alatt. Szolgáltatásaik közé tartozik a helyszíni felmérés és tanácsadás, valamint a nyílászárók házhoz szállítása és beépítése. Lehetőség van náluk árajánlatot kérni, a különböző termékekre. Bemutatótermük a VIII. kerületben található, jól megközelíthető helyen.

Amit a fa pelletről tudni érdemes

Amit a fa pelletről tudni érdemes

Alkalmazásakor a környezetvédelem érdekei, a praktikus hulladék gazdálkodási (fűrészpor) újrahasznosítási szempontok, valamint a természetes és megújuló tüzelő anyagokkal történő precízen szabályozott és gazdaságos fűtés elvei valósulnak meg. Ezeken kívül a tökéletes kényelmi célok, szempontok és a folyékony fa nyújtotta automatizálási lehetőségek is maximálisan megtörténnek. A pellet speciális kazánban vagy pellet kandallóban történő égése során mindössze annyi szén-dioxid szabadul fel, amennyit a fa élete során megkötött, és ami a természetes korhadása során amúgy is felszabadulna. így globálisan nem növeli a levegőben található káros anyagokat, fékezi az üvegházhatást.

Anyagismeret a fa

Anyagismeret a fa

Biológiai szempontból a fák az élővilág két nagy törzsébe sorolhatók. A fenyőfélék a nyitvatermők, a lombos fák a zárvatermők törzsébe tartoznak. A fenyőfélék a lombos fáknál sok millió évvel korábban jelentek meg a Földön. Általában magasra nőnek, szövetük egyenletes, a lombos fáknál egyszerűbb felépítésűek. A fatest szövete viszonylag homogén, ezért könnyen megmunkálhatóak. Az évgyűrűhatárok a fenyőknél általában felismerhetőek. Vannak teljesen fából készített, tömör fa szerkezetű házak, a favázas épületek, és favázas paneles épületek. Többségük ma már előre gyártott és helyszínen szerelt épületszerkezetek, ezért a gyártótól elvárható, hogy az épület fából készült elemeit megelőző faanyagvédelemben részesítse. Ennek meglétéről a gyártónak nyilatkoznia kell. Faanyagvédőszerként célszerű olyan készítményeket használni, melyek a fában rögzítődnek, nedvesség és csapó eső hatására nem oldódnak ki, és kombinált hatásuk révén nemcsak a gombák, hanem a rovarok kártétele ellen is hatásos védelmet nyújtanak.

Anyagvédelem és favédelem

Anyagvédelem és favédelem

Tűzvédelem kültérben! A fa tűzvédelme kültérben. HENSOTHERM. HENSOTHERM 2KS AUSSEN (kültéri) Az EN 13501-1 szerinti, faszerkezetek védelmére szolgáló tűzvédő bevonat, kültéri használatra Besorolás - Az EN13501-1 szerinti égési viselkedés (SBI teszt) C-s2, d0 faanyag lapokra minden oldalról történt felvitelnél a DIN 4102 B1-gyel analóg, (nehezen gyúlékony) - Besorolási jelentés száma 230005537-7MPA NRW Alkalmazási terület - Faalapú, vagy tömör fából készült min. 12 mm vastag hordozó lapok, nyers sűrűség min. 680 kg/m2 - A faanyag lapoknak a 3 használati osztályba besoroltnak kell lenniük (EN13501-1) Termékjellemzők - sima felület - jó tapadás - műgyanta diszperzió - nem tartalmaz szerves oldószert - nem tartalmaz lágyítót - színe világos szürke - fedőlakkal színes

Beregszászi gerendaházak

Beregszászi gerendaházak

Ha Önnek régóta dédelgetett álma egy fenyőillatú, megnyugtató, érintésre hívogató gerendaházban élni, azt gondoljuk, tudunk segíteni! Böngésszen körbe: nézegessen referencia házakat és gerendaház terveket, olvasson véleményeket kivitelezési munkánkról, tájékozódjon gerendaház árakról, rendeljen katalógust, kérjen árajánlatot, ismerkedjen meg a Beregszászi Trade Kft.-vel, vagy akár tartsa a kapcsolatot velünk Facebookon.

Biosolar - favédelem

Biosolar - favédelem

A honlap egy Budakeszi környezettudatos ház bemutatására készült 2005 telén. Ez elmúlt hat év alatt egy találkozóhellyé vált mindazok számára, akik építkeznek, felújítanak, korszerűsítenek, vagy csak tervezgetnek. Az érdeklődők ötleteket meríthetnek a megvalósult megoldásokból és olvashatnak mások tapasztalatairól, tanácsot kérhetnek, és - köszönet érte a sok aktív társunknak - válaszokat kaphatnak. Az oldal gyártóktól és kereskedőktől független, díjmentes.

Hirdetés
Boldogfa - kerti faházak

Boldogfa - kerti faházak

Magasnyomású telítőberendezésünkben fenyőfűrészáruk faanyagvédelmét végezzük. Amennyiben Ön szeretné saját tetőfáját, faszerkezetét kezeltetni, kérjük keressen meg bennünket e-mailben vagy telefonon. Megtaláljuk Önnek a legmegfelelőbb megoldást a faanyagvédelemre. Köbméterenkénti árat keresztmetszetektől, illetve kockázati tényezőktől függően tudunk megadni. Ügyfélszolálat elérhetősége: Hétfőtől - Péntekig 09:00 - 17:00 Árak: Az árak tartalmazzák az ÁFÁ-t és a házhoz szállítást Csabrendek 100 km-es körzetében. 100 km felett külön szállítási költséget számolunk fel. Szállítási idő kb. 1-3 hét

Carvel faházak

Carvel faházak

Cégünk vállalja egyedi igények alapján kerti házak, szauna házak, szerszámos házak gyártását szigetelve vagy anélkül. A házak épülhetnek beton alapra vagy telített fa dobogóra. A dobogó korhadás és gombásodás mentes ezért a puszta földön is bárhol felállítható. A házakat a megbeszélt konstrukcióban, fedéssel és felületkezeléssel a helyszíni adottságoknak megfelelően készítjük el. Alap esetben a házak speciális általunk kifejlesztett falszerkezettel rendelkeznek amely szigetelhetőek. 9 x 9 cm-es mart fenyő;fa keretben 20 mm vastag szárított hajópadló kerül beépítésre.

Case Lemn - télikert Romániából

Case Lemn - télikert Romániából

Téli kertek ... élvezze a kert varázsát évszaktól függetlenül! Minden egyes projekt sajátos jellegű; cégünk az Ön elképzeléseinek figyelembevételével alakítja ki az ön által megálmodott télikertet éspedig oly módon, hogy az harmónikusan beilleszkedjen az adott környezetbe (mérettol és elválasztó moduloktól függetlenül). Minden egyetlen forrásból! Nemcsak finírozott felületu faépítményeket készítünk, hanem vízhatlan üveg- illetve alumínium fóliás megoldásokat is kínálunk ügyfeleink számára, a kilens által választott RAL festékbevonattal. Cégünk minden esetben egyedi kivitelezési módokat kínál; különbözo tetoszerkezetek, tetoablakok, külso burkolások vakolással vagy faburkolattal, rétegelt fatáblás és üveges megoldásokat a kívánt hatásfokkal.

CseCsepppp-Faker tüzelőanyag-kerekedés

CseCsepppp-Faker tüzelőanyag-kerekedés

A Csepp-Faker egy sóskúti tüzelőanyag kis- és nagykereskedés. A napjainkban még érdekességnek számító, de egyre szélesebb körben elterjedő fabrikett és fapellet tüzelőanyagokat forgalmazza kedvező árakon. Brikettjei tölgy- és bükkfából készülnek magas nyomáson ragasztó nélkül, pellete hasonló eljárással készül, 100%-ban fenyő fűrészporból. Termékeit raklapos tételre kedvezményesen vásárolhatják meg az érdeklődők! Akciós brikett és olcsó pellet eladó a Csepp-Faker telephelyén! Polcainkon segédanyagainkat is megtalálja, úgymint koromtalanítót, alágyújtóst, kéménytisztító szert. Várjuk szeretettel!

Dalos építőanyag

Dalos építőanyag

Ha Önnek jó minőségű építőanyagokra van szüksége szakértő tanácsadással és kedvező áron, akkor nálunk jó helyen jár. Lakása felújításakor, új háza építésekor takarítson meg időt és pénzt. Vásároljon minden építőanyagot egy helyen Magyarország egyik legnagyobb építőanyag kereskedésében! Felkészült szakembereink 1980 óta gyors és pontos kiszolgálással, az ország bármely pontjára történő kiszállítással szolgálják ki az építkezőket és a kivitelező szakembereket egyaránt. Lakása felújításakor, háza építésekor Önnek is fontos a korrekt kiszolgálás, a teljes körű tájékoztatás, az anyagköltség számítás, a szállítási határidők pontos betartása? Az Ön számára legjobb megoldást keresi? Piliscsaba szívében, a 10-es főúttól 150 m-re 10 000 m2-es telephelyünkön és a 200 m2-es bemutatótermünkben szakképzett munkatársaink állnak rendelkezésére.

Diósdi Faépítészet

Diósdi Faépítészet

Az általunk kivitelezett játszótereknél lényeges szempont, a minél több természetes anyag felhasználása, ezért játékaink szárított, tömbösített fából, asztalos minőségben, csapolással készülnek. Megrendelőink igényeinek kielégítése érdekében a legkülönbözőbb összeállításban, méretben tudunk szállítani, figyelembe véve az önkormányzatok esetenkénti szűkös anyagi lehetőségeit.

Dönci fatelep

Dönci fatelep

Dönci Fatelep Fatelep és lapszabászat - kis- és nagykereskedés - optimalizált vágás - méretreszabás - gyalulás - fóliázás 0,4 mm ABS 2 mm ABS éllécezés Vállalunk faanyag beszerzést, többféle forrásból.

Dunafa Trade Kft.

Dunafa Trade Kft.

Ukrán építő fűrészáru, lambéria, OSB, Gyalut faanyagok, ragasztott frízek, táblásított borovi, Szibériai vörösfenyő, borovi, Orosz KOMI luc, borovi, Lombos fűrészáru: - tölgy, bükk, hárs, kőris, juhar, cseresznye, dió

Tuti menü