Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Faépítészet - tippek, tanácsok és ötletek linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: E wood - Fadepo [2. oldal]
részletek »

Faépítészet - tippek, tanácsok és ötletek képes leírás: E wood - Fadepo [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: faepiteszet.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 101 db
E-wood - pergolák és szaletlik

E-wood - pergolák és szaletlik

Vállaljuk kerítések, kapuk, előtetők, féltetők, szaletlik, pergolák, kocsi beállók, kerti asztalok és padok, virágládák, gyerekjátékok (csúszda, hinta, mászóka...), apácarácsok, virágfuttatók, szerszámos házak, kerti pavilonok, villanyóra szekrények, postaládák... gyártását.

Elképesztő Fából faragott festmények

Elképesztő Fából faragott festmények

Ha érdekel, egy orosz veterán fafaragó Kronid Gogolev alkotásait szeretném nektek megmutatni. Kronid szövevényes fából faragott festményei egyszerűen félelmetesek. Az alkotáshoz klasszikus eszközöket használ, remekműveit a vidéki élet ihlette. Legtöbb alkotásán Oroszország északi részének vidéki életét mutatja meg nekünk. Kronid Gogolev 1926-ban született Novgorod tartományban Oroszországban. 16 évesen részt vett a második világháborúba. 1953-ban kezdte el a leningrádi művészti iskolát. 1984-ban vált ismerté, remekműveit Moszkvában, Európában több helyen is bemutatták. Kronid-tól Vlagyimir Putyin, Borisz Jelcin és II. Alekszij moszkvai pátriárka is kapott néhány festményt.

Építési Műszaki Ellenőr

Építési Műszaki Ellenőr

Építési Műszaki Ellenőr bevonása legkésőbb a kivitelezés megkezdése előtt javasolt, az engedélyezési tervek átvételének időpontjában. Ideális esetben Ön már a gondolat megfogalmazásának időpontjában konzultál Építési Műszaki Ellenőrével, hiszen elképzeléseit, igényeit kezdettől fogva a megvalósíthatóság tükrében vizsgálhatja felül. Az Építési Műszaki Ellenőrök rendelkeznek alapvető jogi, pénzügyi és minőségügyi ismeretekkel, ennek köszönhetően kiváló segítséget nyújtanak egy vállalkozói szerződés átvilágításához, a pontos hatósági ügyintézésekhez, vagy akár a legmegfelelőbb hitelkonstrukció, Uniós támogatás kiválasztásának döntés-előkészítéséhez.

Épületfa faipari termékek

Épületfa faipari termékek

Vevőink bizalmának elnyerése és megtartása, magas minőségi igényeinek kielégítése. Termékek előállítása során törekedni a hibátlan munka elvégzésére, szolgáltatásaink színvonalának folyamatos fejlesztésére. Piaci pozícióink megtartása és új piacokkal való bővítése.Cégünk olyan korszerű minőségirányítási rendszert kíván megvalósítani, amely garantálja szolgáltatásaink, termékeink, állandó, kiváló minőségét. Legfőbb célunk, hogy termékeink minősége mindenkor feleljen meg a vevőink által támasztott és megkövetelt igényeknek.

Épületmakett fából

Épületmakett fából

Az oldalon fából készült dolgokat lehet megtalálni, amelyeket én készítettem. A makettek tervezését és kivitelezését saját ötleteim alapján végzem. Szeretem a kreatív és ötletes dolgokat. Folyamatosan készül valami új dolog. A leglátványosabb munkám egy gerendaház építő cég által megépített rönkház makettje. A házról egyetlen kép állt.Az oldalon fából készült dolgokat lehet megtalálni, amelyeket én készítettem. A makettek tervezését és kivitelezését saját ötleteim alapján végzem. Szeretem a kreatív és ötletes dolgokat. Folyamatosan készül valami új dolog.

Erdért Zrt fatelep

Erdért Zrt fatelep

Az Erdért Zrt. készletében megtalálható minden, Magyarországon használt fenyő, lombos és egzotikus faanyag. Habár az asztalos trendek folyamatosan változnak ezeket a tömör faanyagokat mai napig előszeretettel használják a hozzáértő asztalosok, hiszen esztétikájuk és egyedi tulajdonságaik helyettesíthetetlenné teszik őket a maguk nemében. A megmunkálás előnye, hogy nem kell élzárással, elővágással bajlódni, a laminált lapokkal ellentétben a felületi kisebb hibák kijavíthatóak, azonban ezek megmunkálása releváns asztalos szakismeretet kíván meg.

Esztergált Rönk - ház

Esztergált Rönk - ház

Rönkházaim alapanyagát magam gyártom le. A megrendelést követően személyesen válogatom ki a rönköket. 15cm-40 cm átmérőig akár 8 méter hosszban is. Rönkházalapanyag: Felhasználható: -rön k házakhoz -kerti szerszámtárolóhoz -szaunaházhoz -kerti pavilonhoz -homokozóhoz -kerti bútorokhoz stb....amit csak eltudsz képzelni. esztergált rönk 20cm átmérőben 6 méter hosszban lucfenyőből: 70.000/m3 Megrendelhető: 15-40 cm átmérőben luc,borovi,vörösfenyőből.

Exkluzív télikert árnyékolók

Exkluzív télikert árnyékolók

Vivienda télikert - Exclusiv élettér A weinor Vivienda exkluzív télikertje megfelelő helyet biztosít a kikapcsolódásra és közelebb hozza a természetet. Emeli a lakás komfortérzetét és növeli a ház értékét. A csupa üveg télikert egyedi hangulatot teremt mint egy sziget a természetben az otthon kényelmével. A hőhídmentes alumínium profilok és hőszigetelt üvegek, a nyílászárók és árnyékolók gondoskodnak, hogy egész évben a télikert kellemes klímájáról. A számos tetőkivitel és a nyílászárók típusának nagy választéka biztosítja Önt, hogy összeállítsa az Önnek legmegfelelőbb kialakítást. A távirányítással működő programozható szellőzés és árnyékolók biztosítják a teljes komfortot. Technikai információk - 1050 cm szélességig és 500 cm-es kinyúlásig standard, nagyobb méretben egyedi ajánlat alapján - alapkivitelben hőszigetelt biztonsági üvegtetővel - Alapáron árnyékolók nélkül - Kiegészíthető VertiTex, Sottezza vagy WGM árnyékolóval - TÜV minősítéssel - 47 RAL szerkezetszín alapáron Opcionálisan rendelhető: WeiTop DL elektromos szellőző WeiTop DS elektromos tetőablak Tempura infra hősugárzó Lux halogén világítás WeiTronic távirányítás

Fa alapanyag kereskedelem

Fa alapanyag kereskedelem

A kereskedelem jellemzően Ausztriába történő kivitelt jelent. Az osztrák partnereink fűrészüzemek, forgácslapgyárak, nagykereskedők és fuvarozók. Az alapanyag beszerzése jelenleg kizárólag Nyugat-Magyarországon történik, a nyugati öt megyében. A partnereink itt jellemzően magánvállalkozók. A faanyag szállítása kamionnal és kisebb részben vagonban történik. A tevékenységünkkel kapcsolatos filozófiánk a következő: Megbízhatóság,magas szakmai színvonal,rugalmasság,együttműködés. Úg y gondoljuk továbbá, hogy a partnerek összehozása, a szállítás megoldása mellett a kereskedelmi ügyletek finanszírozását is segítenünk kell a folyamatos munka érdekében

Hirdetés
Fa beltéri ajtó készítése, beépítése

Fa beltéri ajtó készítése, beépítése

Mutassa meg egyéniségét lakása berendezésében is! Személyre szabott fatermékeinkkel stílusos otthonná alakíthatja lakását. Fa beltéri ajtó, falépcső, sőt komplett konyhabútor egyedi tervek alapján. Vállaljuk kültéri fa nyílászárók készítését is. Nem kell ködös leírásokra, gyors és elnagyolt skiccekre hagyatkoznia, munkánk megkezdése előtt ingyenes 3D látványtervet kérhet tőlünk. Nemcsak a lakásbelsőt varázsolhatja újjá, dekorlemezes homlokzati burkolással a teljes épület friss külsőt kaphat. Nézzen körül nálunk!

Fa felületkezelés

Fa felületkezelés

Az általunk használt felületkezelő anyag és technológia visszadja a fa struktúráját, megőrzi annak jellegzetességeit, erezetét. A felületkezelések - festés, lakkozás, fa felújítás, stb - esetén speciális, felületkezelő-fényező festőkamrát használunk a tökéletes eredmény érdekében. A faipari piacon szinte egyedülálló tevékenységünk a fa felület felújítás, a fa megújító kezelése. Ez egy különleges eljárás, egy olyan technológiai rendszer, amely segítségével például a homlokzat - ahol részben vagy egészben fa a homlokzati borítás, ragalj, erkély, korlát, teraszburkolat, teraszkorlát - vagy kerítés visszanyeri eredeti szépségét. Az így felújított, kezelt fa élettartamában megegyezik az újonnan kezelt, vizes bázisú, háromrétegű kültéri nyílászárókon használt lazúr élettartamával, UV stabil, gomba és penész ölőt is tartalmaz.

Fa hajómodellek készítése

Fa hajómodellek készítése

Hajómodellek készítésével mintegy húsz éve foglalkozom. Három éve versenyeken is részt veszek. 2002-ben mesteri címet kaptam. Több alkalommal első helyezést értem el és többször elnyertem a Best of show díjat is. Vállalom történelmi vitorlás hajómodellek elkészítését fából, hajómodellek restaurálását, továbbá fahajó KIT-ek, készletek összeállítását.

Fa téli kert

Fa téli kert

A műanyag kertek küldetése jelenlegi ingatlanokon Az annak idején tehetősek kiváltságának számító télikertet jelenleg sok mindenki megengedheti magának, általa emiatt többfunkciós helységgel bővíthetjük ki épületünket. A télikertek szinte teljes felszínét üvegezés borítja, ezért hatalmas volumenű fény áll majd rendelkezésünkre lesz bent, ami nagyon jó hatással van épségünkre és a hangulatunkra ugyanúgy. Nagyon fontos hogy ezek hőszigetelt üvegszerkezetek legyenek, ami miatt a kinti rossz időjárás ellenére a télikertek belsejében zavartalan hőmérséklet tartható fent, ezért olcsón fűthető legyen.

Fa utcabútorok és padok

Fa utcabútorok és padok

Az EUROFLEX gumiburkolat ideális a lovardában, a lovarda folyosójára és az istállóboxokba egyaránt. Kényelmes, rugalmas, könnyen kezelhető felületet képez a lovak számára. Kül- és beltérre is alkalmas, ellenáll az időjárási tényező...

Faanyag a Woodmarketen

Faanyag a Woodmarketen

A WoodMarket.eu internet portál a nagy, közép és kis vállalatoknak, valamint a szabadúszóknak van szánva. Felhasználóinak lehetővé teszi az új vevők folyamatos keresésének és megszerzésének a lehetőségét azzal az a céllal, hogy fokozzák saját vállalatuk nyereségét és növekedését, s hogy új piacokon terjeszkedjenek. Csökkenti a propagálásra és a vevők kikeresésére szánt költségeket. Az első regisztrálás után ismerkedjen meg az eladásösztönzés szolgáltatásainak kínálatával, amelyek az Ön döntése és jóváhagyása alapján aktiválódnak. Ezek fő feladata az, hogy minél több vevőt irányítson át egyenesen az Önök vállalatára. Ezáltal növelik vállalata versenyképességét.

Faanyag kezelési tanácsok

Faanyag kezelési tanácsok

A faanyag védelmét bevonatrendszerben kell megvalósítani. A bevonatrendszer alapját képezi a pórustömítés, impregnálás, és a favédőszerrel való kezelése, vagyis a konzerválást jelentő farontó gombák, és férgek elleni anyagok (biocidok) bejuttatása a fa szerkezetébe. A fedőréteggel az időjárás károsító hatásai, a fa fontos alkotó elemét képező lignint bontó UV sugárzás, az erős felmelegedéssel járó kiszáradás és a nedvesség ellen kell védekezni. Ez a fedőbevonat lehet színtelen lakk, színes vagy színtelen lazúr, fedőfesték, vagy zománcfesték. A fedőbevonatok tulajdonságairól és használatukról a Lazúrozás és a Lakkozás cikkünkben térünk ki. Gyakori hiba, hogy a fedőbevonatok alá nem tartják fontosnak a favédőszerek használatát, pedig lényegesen hosszabb élettartamúak a fedőbevonatok egy kezelt fán, mint egy kezeletlenen. A fa sajátos és aktív vízháztartását a favédő anyagok segítenek megőrizni.

Fadepo Fatelep - Jövőnk a fa

Fadepo Fatelep - Jövőnk a fa

A minőségi, felületkezelt faanyagok otthonunk valódi ékességei lehetnek, függetlenül attól, hogy padló-, fal- vagy más burkolatról van-e szó. A hajópadló, lambéria és egyéb anyag megválasztásánál azonban járjon el körültekintően, kizárólag megbízható fatelepen vásároljon! A budapesti Fadepo Fatelep első osztályú faanyagokat kínál: OSB lapok, fűrészáru asztalos vagy építő minőségben, szigetelő anyagok, finn szaunakályha és sok más kellék a legkiválóbb külföldi gyártóktól. Ha a burkolatok lerakásához segítségre van szüksége, vegye igénybe munkatársaink segítségét, vagy tekintse meg lerakási segédleteinket weboldalunkon!

Tuti menü