Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Faépítészet - tippek, tanácsok és ötletek linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Faház - Gerendaház [3. oldal]
részletek »

Faépítészet - tippek, tanácsok és ötletek képes leírás: Faház - Gerendaház [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: faepiteszet.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 101 db
Faház építése házilag fórum

Faház építése házilag fórum

Az első verziót a falak tartják össze, hiszen mindegyik öntartó. Ezek egymáshoz erősítve már stabilan állnak. Komplett hétvégi házakat gyártottak így régebben, például az Erdért faházak többsége panelekből álltak. A sátortető szarufái 2x2-es ház esetén 4 szarufapár 5x10-es gerendából már elég erős lesz. A fogópárok készülhetnek normál fél colos gyalult deszkából. A héjalás 15-ös osb lap rajta kátránypapír, majd bitumenes zsindely. Az előbbi hozzászólásomban beírt linken megnézheted a tető és a ház szerkezetének rajzát, amit készített, az alapvető kivitelezési infókat megtalálod benne.

Faház gyártás és felújítás

Faház gyártás és felújítás

UNIVERHOLZ Kft. - faházak, kerti házak, gerendaházak, pavilonok, panel szerkezetű egyedi és típus faszerkezetű lakóházak gyártása, régi faházak felújítása Termékeink mintegy 2/3 részét külföldön, elsősorban Olaszországban értékesítjük, de természetesen sok nyaralóépületet adunk el belföldre is. Folyamatosan törekszünk faházaink korszerűsítésére, elsősorban a falak és nyílászárók hőtechnikai jellemzőinek javítására. Ezt korszerű hőszigetelőanyagok alkalmazásával és thermopan üvegezésű nyílászárókkal érjük el.

Faházak a gyártótól

Faházak a gyártótól

Keleti-Kárpátok hegyvidékén évszázados hagyományokkal rendelkeznek a famegmunkálás terén. Cégünk a helyi hagyományokra és tudásra alapozva több mint 15 éve gyárt fából készült minőségi, környezetbarát termékeket, ezalatt az idő alatt különböző európai országokba szállítottuk termékeinket: Spanyolország, Franciaország, Görögország, Belgium, Olaszország, Magyarország, Románia. Gyártóként vagyunk jelen a piacon, ami a termékeink minőségét és kedvező árait garantálja. Ily módon első kézből, olcsóbban juthat hozzá a kívánt fából készült termékhez. Termékeink: Faházak, hétvégi házak,garázsok,istállók,dézsafürdők,kert i bútorok, szaunák, szaunaházak

Faipari felületkezelés | NATEX Kft.

Faipari felületkezelés | NATEX Kft.

A NATEX Kft. faipari felületkezelő anyagokat (pác, lakk, olaj, lazúr), csiszolóanyagokat, ragasztókat, és egyéb anyagokat forgalmaz. Cégünk szakmai előélete hosszú évekre vezethető vissza. Napjainkra a régió meghatározó faipari szaküzletévé nőtte ki magát, sok-sok elégedett ügyféllel. Vevőink jelentős részét a faipar résztvevői teszik ki, de a lakosság körében is egyre népszerűbbek az általunk forgalmazott ipari anyagok. Ráadásul már online felületen keresztül is tud tőlünk rendelni. Keresse webshopunkat bizalommal. Ügyfélszolgálat: NATEX Kft. 8000 Székesfehérvár, Szárcsa utca 35. Telefon: ( 36) 22 785 420 Mobil: ( 36) 20 553 51 45 Email: shop@natex.hu

Fakereskedés

Fakereskedés

2003-ban erősödött meg ez a profilunk, nevezhetjük cégünk kiemelkedő tevékenységének. Az alföldön, a 60-as évektől napjainkig, 50.000ha fenyőt ültettek. Innen szállítja cégünk a fenyőfát a Nyugat-Dunántúlra. Profi menedzsmentünknek, és logisztikánknak köszönhetően kihasználjuk kapacitásunkat 100%-osan: vissza akác támfát fuvarozunk, melyet a helyi gazdák szőlőtelepítésre használnak leginkább. Cégünk 1996-ban alakult meg. Akkoriban a fő profilunk a baromfitenyésztés volt. Későbbiekben tüzép, takarmány és fakereskedéssel bővült tevékenységünk. Napjainkra a fa- és növényvédőszer-kereskedelem került előtérbe a tevékenységünk tekintetében. Alföldön előforduló fafajtákból papír-farost fát szállítunk erőművekbe. Az Alföldet Dunántúlról szállított akác szőlőtámfával és tűzifával látjuk el.

Farkas-Fa faipari Kft.

Farkas-Fa faipari Kft.

A Farkas-Fa Kft. faipari vállalkozás, amely - folyamatos fejlődésének köszönhetően - ma már a fafeldolgozás széles skáláján tevékenykedik. A különféle épületfa-anyagok, asztalos fűrészáruk és burkolóanyagok előállítása egyaránt profilunkba tartozik. Elmondhatjuk, hogy jelenleg a térségben meghatározó szerepünk van a fafeldolgozás területén.

Favédelem

Favédelem

A Protektor fafesték felhasználásával Önnek nem kell évente újrafestenie fafelületeit. Fából készült épülete ellenáll az esőnek, hónak, a káros környezeti hatásoknak. Különleges, kerámiát tartalmazó fafestékünk használatával kevesebb lesz a fűtésszámlája, fafelületei tiszták és újszerűek lesznek hosszú évekig.

Favorit Fatelep

Favorit Fatelep

Honlapunkon minden információ megtalálható az építkezésekhez szükséges épületfákról, fenyő fűrészáruról, és kiegészítőkről. Nézzen körül oldalunkon, ha részletesen tájékozódni szeretne a különböző típusú és méretű faanyagokról; az épületfa, faanyag, fenyő fűrészáru, lambéria, tetőléc, gerenda, és a tetőépítéshez szükséges egyéb kiegészítők egyaránt megtalálhatóak nálunk. A fenyő fűrészáru megrendeléséről, egyéb részleteiről is szerezhet információkat. Forduljon hozzánk bizalommal, nálunk megtalálja az elképzeléseinek megfelelő faanyagot.

Filagória - mester

Filagória - mester

Filagória szépségét a faragott oszlopok, szarufavégek, korlátok burkolása (apácarácsos, halszálkás), valamint a muskátli tartók díszes famegmunkálásának együttes látványa adja. Szaletli lehetőséget biztosít, hogy időjárási viszonyoktól függetlenül, a kert mindig kellemes pihenést nyújtson Önnek, baráti társaságának vagy családjának. Szaletli (filagória) egy nagyszerű termék amely elegendő intimitást és nyugalmat nyújt a napjainkban oly értékes nyugodt percek kellemes eltöltéséhez.

Hirdetés
Finn gerendaház

Finn gerendaház

Egészségbarát, mert a gerenda- vagy rönkházak esetében folyamatos párakiegyenlítődés megy végbe a falakon keresztül. A fa megújuló, természetes építőanyag, több millió mikrocelláin keresztül folyamatosan lélegzik, a helyiség belső páratartalmát szabályozza. Légúti betegségekben szenvedők részére is ideális klímát biztosít, nincs többé kínzó köhögés, levegőtlenség. Mindennemű páralecsapódás illetve penészedés teljesen kizárt. Természetes atmoszférájának köszönhetően pozitívan hat a vegetatív idegrendszerre, pszichésen egyedülálló életminőséget kínál. Gazdaságos, mert a favázas épületek hőszigetelése rendkívül jó! Gondoljunk csak a forró zsírba helyezett fémkanál és fakanál esetére! A fakanál nem melegszik át, mert rosszul vezeti a hőt. A faházunk falai télen bent-, nyáron kint tartják a meleget, tökéletesen illeszkedve az igényeinkhez! Nem a falakat, hanem a lakótér levegőjét melegítjük, ezzel energiát nyerünk! Biztonságos, mert a gerenda -és rönkházak vetekednek a kőépületek stabilitásával, földrengés szempontjából pedig állékonyságuk meghaladja a kőépületét. HASZNOS területet nyerünk, ugyanis egzakt módon számítható az alkalmazott falvastagságok miatt nyerhető hasznos alapterület-különbség. Míg a hőszigetelt téglafal kb. 45 cm, addig a favázas kb.21-22 cm széles. 100 m2-es épület esetén, kb. 8 m2 extra terület válik hasznossá, pl. egy kisebb szoba formájában. Valamint tartós.

Finnbar házak

Finnbar házak

Exkluzív rönk- és gerendaházakat, zsugorodásmentes faházakat kínálunk 35 év garanciával a legerősebb finn gyártótól. A Finnbar 50 éves tapasztalattal és 12 külföldi képviselettel áll az Ön rendelkezésére. A megrendelő helyett is gondolkodó építésvezetőnk és kiváló hazai szakemberek valósítják meg elképzeléseit.

Flora Garden Kerti tárolók és faházak

Flora Garden Kerti tárolók és faházak

Épületeink tervezésénél messzemenőkig figyelembe vesszük megrendelőink ötleteit, elképzeléseit, de ugyanilyen mértékben vagyunk tekintettel az építési telek sajátosságaira is. Az előre gyártott gerendák összeépítését szakembereink végzik, garantálva a szakszerű kivitelezést. Gerendaházaink kivitelezési ideje maximum 2-5 hónap, mivel az építés száraz technológiával, döntően üzemi körülmények között előkészítve történik. Ha a karbantartási előírásoknak eleget tesz a tulajdonos, akkor a faházak semmilyen fizikai károsodást nem szenvednek el. A fát természetessége, szépsége és az egészségre gyakorolt pozitív hatása ideális építőanyaggá teszi.

Fűrészipari tevékenységek

Fűrészipari tevékenységek

Az Arbo-2000 Bt. fűrésziparitevékenysége három részből tevődik össze: bérfűrészelés, bérgátterezés és saját faanyag feldolgozása.Jellemző termékeink: szélezett/szélezetlen palló és deszka, négyzetes oszlop, szőlőkaró, léc, bútorléc, parkettfríz, gerenda, tetőléc, szarufa, akác oszlop, nevelőkaró. Két legfontosabb fűrészipari alapanyagunk az akác és a nyár. Az akácból elsősorban szőlészeti anyagokat készítünk pl. tradicionális, hasított vagy bárdólt karó, a nyárból jórészt ládaelem és palettaelem készül.

G-OLDLake Faházak

G-OLDLake Faházak

Cégünk a szauna építésen kívül kis- és közepes méretű faépítményeket is gyárt. Termékeink között található kerti faház, kerti pavilon, hétvégi faház, szerszámtároló, nyaraló, garázs. A faházak szerkezetkészen, a tetőt a kiválasztott tetőburkolattal befedve, gépészet nélkül kerülnek legyártásra és átadásra. Faházak minden esetben, egyedi méretben és megrendelésre készülnek. Ön választ! Mi építünk. Több éves faház gyártói tapasztalatunkra alapozva tudjuk, hogyan ötvözzük a jövő technológiáját a már jól bevált tradíciókkal.

Garantált minőség - télikert

Garantált minőség - télikert

A télikert funkciói Egészítse ki nappaliját egy szép, világos üvegezett résszel a virágok, egy ebédlőasztal vagy egy ülőgarnitúra számára, melynek eddig sehol sem talált megfelelő helyet a lakásban! Tegye dolgozószobáját vagy műteremét élettel-telivé, egy napfényes színfolttal! Építse be télen se - nyáron se használható teraszát egy jól tervezett szellőzésű, megfelelően árnyékolt télikerttel, és egy négy-évszakos új szobát nyer vele! Ha már a medence, vagy a jakuzzi sajnos nem mediterrán éghajlatra született, legyen egy télikert a megoldás erre a problémára. Alakítsunk ki egy saját, egész évben használható fürdőházat a családnak és a barátoknak. Ide kerülhetnek a trópusi növények is a téli időszakra, pálmák, citromfa, orchideák és bármi, ami nem szereti a hideget. Étterem vagy kávézó ideális kiegészítése egy szép télikert-rész. Az oldalfalak nyáron kinyithatók toló, vagy harmonika szerkezetekkel. A tetőre is van mobil megoldásunk egy motorosan elhúzható kétrétegű ponyva formájában. Az optimális egy fix tetőszerkezet, és nagy tolóajtók az oldalakon. A tetőbe opál polikarbonátot, napvédő üveget vagy sima üveget és ponyvás árnyékolót javasolnánk, hogy a túl sok fény ne vakítsa el az asztaloknál ülőket, és csökkentsük a helység felmelegedését.

Gerendaház építés - Lipót

Gerendaház építés - Lipót

Gerendaház építés minőségi alapanyagokból. Filozófiánk szerint nem törekszünk minél több ház megépítésére, inkább a házak minőségét és ezzel együtt megrendelőink elégedettségét tartjuk szem előtt. A napelem és a napkollektor igény szerinti kivitelezését is tudjuk vállalni! A gerendaház minőségének a titka a felhasznált építőanyagokban és azok tulajdonságaiban rejlik. Gerendaházainkban az építés-élettani, biológiai szempontoknak ugyan olyan szerepük van, mint az előírt normáknak statika, hang- és tűzvédelem, a tervezés és a kivitelezés során ezeket messzemenőkig szem előtt tartjuk. Az épületek hőszigetelése lényegesen nagyobb, mint amit a Magyar Szabvány előír és megkövetel, így jelentős fűtési energia megtakarítás érhető el.

Gerendaház stresszmentesen

Gerendaház stresszmentesen

Aki gerendaházban él, egészen más világba csöppen bele. A munkahelyi és egyéb problémák szorításából hazatérve a gerendaház illata, belső kisugárzása, megjelenése olyan otthon-hangulatot teremt, amire más típusú lakások nem képesek. Képzelje el, amint gerendaházában, fenyő illatot lélegezve ül gyönyörű téli estén a kandalló előtt karosszékében, felesége mellet. Gyermekei a tűz előtt játszanak, együtt a család. Idilli kép, de a gerendaházak egész egyszerűen ezt nyújtják! Engedje meg magának a stresszmentes otthon hangulatát a gerendaház segítségével!

Tuti menü