Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Faépítészet - tippek, tanácsok és ötletek linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Kerti - Rönkház [5. oldal]
részletek »

Faépítészet - tippek, tanácsok és ötletek képes leírás: Kerti - Rönkház [5. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: faepiteszet.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 101 db
Kerti házak - e-kert

Kerti házak - e-kert

Köszöntjük az e-kert.hu oldalon a kerti felszerelések webáruházában! A webáuházunk folyamatos frissítés alatt áll annak érdekében, hogy a legaktuálisabb ajánlatok juthassanak el Önhöz. Kerti felszerelések mellett forgalmazunk gerendaházakat is.

Kézműves falépcsőket tervezünk és építünk

Kézműves falépcsőket tervezünk és építünk

Cégünk tevékenységében különös hangsúlyt kap a síkban- és térben hajlított faszerkezetek, íves fakorlátok készítése. A hajlított faszerkezetek néhány mm-es vékony falemezekből készülnek - a kívánt ívnek megfelelő sablonon megragasztva. A vákuum technikájú ragasztási módszer lehetővé teszi akár az építkezés helyszínén is a bonyolult ragasztási műveletek elvégzését. (Például egy fali kapaszkodó esetében a sablon lehet maga az fal, amelyhez a kapaszkodó készül.

Könnyen építhető faház

Könnyen építhető faház

Cégünk családi vállalkozásként foglalkozik faház és egyéb fatermékek gyártásával. Típusházaink mellett rendelhet tőlünk egyedi igényei alapján tervezett és épített faházat. Minőségi, Erdélyből és Kárpátaljáról származó alapanyagokkal dolgozunk, amelyeket nagy odafigyeléssel munkálunk meg. Boronafalas technológiával készült faházaink stabil szerkezetűek, megfelelő karbantartás mellett évtizedekig szolgálják tulajdonosaikat. Rendelhet tőlünk 21, 28 és 44 mm-es falvastagsággal rendelkező faházakat.

Lámpák és kandelláberek

Lámpák és kandelláberek

Az elmúlt időszakban öt új katalógusunk jelent meg: Tungsram-Schréder Dekoratív útvilágítás Tungsram-Schréder Funkcionális út- és díszvilágítás Kandeláber Termékkatalógus Kandeláber Utcabútor katalógus Tungsram-Schréder Utcabútor katalógus Az alábbi borítókra kattintva megtekinthetőek:

Larex fatelep

Larex fatelep

Az általunk forgalmazott asztalos faanyagok Svédország , Finnország , Oroszország , Ausztria és Szlovákia legjobb termőhelyeiről származnak . A származási terület és a nemzetközi szabványok szerinti minősítések garantálják a forgalmazott termékek minőségét !

Lazurán

Lazurán

Környezetbarát, és korszerű favédelem az impralan termék családdal, melyek biocid hatóanyag nélküli, víz alapú lazúr festékek. Az impregnáló szerek, és a lazúr festékek éppúgy kielégítik a faipari igényeket, mint a lakosságiakat. Környezetbarát vízbázisú termékek, melyek teljes takarást biztosítanak a fának, illetve vastaglazúr festékeink kiemelik a fa természetes erezetét. A lazuránok színskálája weboldalunkon megtekinthető, illetve egyeztetés alapján helyszíni bemutatót tartunk. Keressen elérhetőségeinken.

Lépcsők parkettából

Lépcsők parkettából

A most már hazánkban is zavarba ejtő parketta kínálatot figyelembe véve, sokszor rendkívül nehéz, néha megoldhatatlan feladatnak tűnik egy a burkolathoz szorosan kapcsolódó, stílusban hozzá illő beltéri lépcső megvalósítása. Gondolva erre a parkettagyárak egy része kész megoldást kínál arra, hogy a parkettához illeszkedő fa profillécekkel burkolható legyen a lépcső. Más gyártók az általuk felhasznált alapanyagokból táblásított kész lépcsőlapokat gyártanak, a többség azonban figyelmen kívül hagyva ezt a fontos kérdést, egyszerűen nem foglalkozik a témával. Ez azonban csak a probléma egyik fele. A lépcsőnek tartószerkezetének is kell lennie, ami erősen meghatározza a mivel és hogyan kérdését.

Madera utcabútor

Madera utcabútor

Innováció és Tradíció Pásztor Zsigmond tervezőnkkel és néhány neves tájépítésszel szorosan együttműködve folyamatosan fejlesztjük az utcabútorokat gyártó és forgalmazó Madera System kínálatát. Új, izgalmas formákat, megoldásokat kívánunk létrehozni köztéri terek, parkok és utcák berendezéséhez.

Mantu a télikert zseni

Mantu a télikert zseni

Mit szólna hozzá, ha loft lakásának nappalija jóidőben nyitott térré, rossz időben zárt, mégis világos szobává válna? Hány teraszon tervezett vacsorának vetett véget egy-egy nyári eső vagy egy hűvösebb este? Ezek a programok miért múljanak az időjáráson? Tovább megyünk, miért ne lehetne teraszából egy teljes értékű komfortos lakótér télen-nyáron? Hogyan? Solarlux mobil erkélyüvegezéssel, mozgatható homlokzati üvegfallal, üvegházzal, teraszfedéssel, vagy télikerttel!

Hirdetés
Miért az osb lap?

Miért az osb lap?

Az osb lap széles skálán alkalmazható. Nem vetemedik, mint a deszka, többféle vastagságban, nagy a víztaszító képessége, sima, tiszta felületű. Az osb lap csak nagyon kis %--ban tartalmaz ragasztóanyagot, ezért jogosult az első osztályú környezetvédelmi besorolásra. Az osb lapok univerzális alkalmazása esetén a hosszanti oldalakon csaphornyos bevágások lehetnek pl. tető és padlózat építésekor.

Orosz gerendaházak

Orosz gerendaházak

Referenciáink között nemcsak családi házak szerepelnek, hanem a 100 -es szaunaháztól kezdve a 350 -es épületig minden, ami fából készülhet. Partnerként azért választottuk az orosz faházgyártókat, mert házaik építéséhez garantáltan kiváló minőségű alapanyagokat (szép rajzolatú, kieső göcsöktől mentes, gyantafolyás nélküli fákat) használnak fel, amelyeket a legmodernebb finn gépsorokon gyártanak le. A finn részvényesek felügyelete garantálja a csúcsminőséget . Alapanyagként - a borovi fenyő mellett - egyedül nálunk megtalálható fafajtákat is kínálunk: a vörös fenyőt és a cirbolyafenyőt. Minden feldolgozott faanyagról származási bizonyítvánnyal (FORMA) rendelkezünk. Házainkra 10 éves garanciát vállalunk. Hazai szakembereink több éves szakmai gyakorlattal rendelkeznek a faházak építése területén. Garantáljuk a precízen elvégzett, időben elkészülő minőségi munkát!

Otis Favédelem és Faápolás

Otis Favédelem és Faápolás

Fa felületek festés, és tapasztás előtti beeresztésére , olaj és alkyd festékek hígítására szolgál. A beeresztett felületnek légszáraznak kell lennie. A terméket olyan mennyiségben kell a felületre felvinni, amennyi a fa rostjai közé beszívódik. A felesleget száraz ruhával kell felitatni. Száradási idő, átfesthetőség: függ az időjárástól és a fafelület szívóképességétől, átlagosan 4-26 óra. Az átfesthetőség eldöntéséhez célszerű próbafestést végezni. Szavatossági idő: 12 hónap eredeti zárt csomagolásban, hűvös zárt helyen tárolva.

Ötödik évszak

Ötödik évszak

A télikert nagy homlokzati és tető üvegfelületeivel elérhető magasabb fényhozam jelentős mértékben hozzájárul kellemes közérzetünkhöz. A közvetlen napfény szabályozza élettanilag fontos hormonjaink termelését, melyek szellemi és fizikai aktivitásunkat befolyásolják, sőt a fényszegény állapot depressziót okozó hormonokat termel. Mindenki által ismert tapasztalat, hogy verőfényes napokon aktívak, jókedvűek, a borús napokon levertek, rasszhangulatúak vagyunk. A több közvetlen napfény pozitív biofiziológiai komfortunkat és pszichés állapotunkat, vagyis életminőségünket javítja. Télikertre tehát mindenek előtt életminőségünk magasabb színvonalának megteremtése szempontjából van szükségünk. Szerencsés, hogy a télikert használatával a napenergia passzív hasznosítása útján fűtési energia-megtakarítás is megvalósul. Ily módon a lakás biofiziológiai minősége mellett az épület hőháztartását is javítja a homlokzat elé, akár utólagosan is épített télikert. A lakószoba és a télikert közé esetlegesen épített nyílászáró, például nagyméretű eltolható üvegfal segítségével rugalmasan lehet a téralakulatot és a mindenkori klimatikus beltéri viszonyokat szabályozni, a télikert hőnyereségét bebocsátani vagy kizárni a lakás teréből.

Padok és fa ülőkék

Padok és fa ülőkék

Tervezés Megrendelés esetén elkészítjük az építési engedélyes terveket és kompletten lebonyolítjuk az engedélyeztetési eljárást (közműegyeztetés,.... Telepítés. Vállaljuk az eszközök szakszerű összeszerelését és az EN 1176/1177 szabványok szerinti telepítését is. Ekkor a garanciavállalás a telepítésre is kiterjed. Felülvizsgálat Minden játszótéri eszközünk rendelkezik az MSZ EN 1176-os Európai Uniós tanúsítvánnyal.

Pergolák a Geokerttől

Pergolák a Geokerttől

A Geokert foglalkozik télikertek, üvegtetők, teraszfedések, védőtetők, medencefedések kivitelezésével. Telephelyünkről kiindulva az egész ország területén vállaljuk télikertek, teraszok, előtelők építését.Tekintse meg télikert galériáinkat! Statikus és építész mérnök kollégáink tapasztalata és kreativitása a garancia, hogy megrendelőink elégedett télikert tulajdonosokká váljanak.

Román Rönkház

Román Rönkház

Cégünk fő alapelve, hogy a Finnországban kialakult építőipari jellegzetességeket Magyarországon is megvalósítsa. A pontos, megbízható munkaütemezés, a megadott árak garantált stabilitása, a beépítésre kerülő anyagok származásának és első osztályú minőségének garantálása teszi lehetővé, hogy ügyfeleink ne teherként, hanem örömteli élményként éljék át házuk felépítésének folyamatát a tervezéstől a beköltözésig. Nagy hangsúlyt fektetünk az előkészítő munkára. A leendő házat részletes anyagkatalógusok segítségével típustervek, ajtó, ablak, lépcső, szauna. Irodánkban sokféle típusterv megtekinthető, de tapasztalataink szerint megrendelőink döntő többsége egyedi terveit szeretné megvalósítani. Igény esetén, cégünk tervezői, akik mind a hagyományos-, mind a gerenda- és rönkház tervezésében és építésében nagy tapasztalatokkal rendelkeznek, végzik a tervezési és engedélyezési munkákat. Gyakorlatuknak köszönhetően, a megrendelőink és tervezőink közös munkája garantálja, hogy a megrendelőinknek a számukra legideálisabb házat tudjuk kialakítani. A ház felépítésénél fontos szempont, hogy építőmestereink a gerenda és rönkház technológiában jártasak, nagy belföldi és külföldi építési tapasztalatokkal rendelkeznek. A finn gyár által elvárt minőségben dolgoznak.

Rönkház

Rönkház

Az elmúlt években a házépítés területén is egyre fontosabb szempont lett a környezettudatosság és a fenntartható fejlődés. Az a tudatos magatartás, hogy a jelenleg felmerült szükségeinket úgy töltsük be, hogy közben ne romboljuk a jövőbeni erőforrásokat. Ennek a gondolkodásmódnak a nyomán megszületett a öld ház fogalma. A zöld ház célja, hogy építése és fenntartása minél kevesebb kárt okozzon a környezet számára. Mivel egy rönkház megépítéséhez megújuló alapanyagot használnak és egy rönkház energiát is tud spórolni ezért várhatóan egyre nagyobb szerepet fognak kapni a zöld ház építések során. Nézzük meg azokat az okokat, ami miatt egy rönkház zöld jelzőt kap. Teljesen megújuló alapanyagot használnak az építéséhez. Olyan faanyagot is fel lehet használni az építés során, melyeket természeti csapás ért. A hagyományos építőanyagok előállításával szemben kevesebb energia és munka szükséges egy rönk megmunkálásához. A rönkből készült falak nem igényelnek további rétegeket. Így pénzt és időt takarít meg az építtető számára. Egy rönkház felépítéséhez kevesebb fémre van szükség. A könnyűszerkezetes épületekkel szemben egy rönkház több energiát spórol meg.

Tuti menü