Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Faépítészet - tippek, tanácsok és ötletek linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Rönkházak - Zsofa [6. oldal]
részletek »

Faépítészet - tippek, tanácsok és ötletek képes leírás: Rönkházak - Zsofa [6. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: faepiteszet.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 101 db
Rönkházak a Wolftól

Rönkházak a Wolftól

Magas minőségben és hihetetlen gyorsasággal építjük fel az ország bármely részén, a Wolf Haus. Egy 7 típusú családi házát! A Wolf System kaposújlaki gyárában előregyártott épületrendszer, a legkomolyabb európai és hazai előírásoknak is megfelel. Kiváló hőszigetelés, stabil és masszív 32cm-es falvastagság, saroktól sarokig előre legyártott falpanelek, gyárban színre vakolt falak, beépített nyílászárókkal. A Wolf rendszerű családi ház, a többek között földrengésbiztos, szerelt technológiájának köszönhetően, a legmostohább természeti viszonyok között is biztonságos otthona, több ezer hazai és európai családnak!

Sadolin fevédelem

Sadolin fevédelem

A fa szép, de nem tartós anyag. Sokan szeretik lakásaikban, környezetükben a faanyag bőséges felhasználását. A fa szép, és kedvező tulajdonságokkal bír. Ugyanakkor a fa nem tartós anyag, különböző káros hatások érhetik, ha nem kapott megfelelő előkezelést. Időjárás a napsugárzás az egyik legkomolyabb hatás, ami a faanyagot károsíthatja. Az ibolyántúli sugarak bontják a fa sejtszerkezetét. A szél és az eső meggyengíti a szerkezetet és létrehozza a jellegzetesen kopott fát. A faanyag kezelésekor az egyik legfontosabb szempont éppen ezért az ibolyántúli sugárzás elleni védőbevonat felhordása. Minél több a festékanyag a bevonatban, annál biztosabb a védelem. Színtelen felület elérése csak speciális kötőanyagokat tartalmazó kültéri lazúrok használatával lehetséges.

Skandináv fatelep

Skandináv fatelep

Skandináv Fatelep: a fatelep, ahol megtalálja, amit keres. Hajópadló, lambéria Svédországból, asztalos fűrészáru Svédországból, OSB faháncslapok, barkácslécek, szigetelőanyagok, szaunák, infra és kombi szaunák, szauna tartozékok. Cégünk az előző évezred végén alakult, de már röviddel a nyitás után nyilvánvaló volt, hogy sikerült olyan tevékenységi irányt választanunk, mely vállalkozásunkat egy - kettőre a siker felé vezető útra kormányozta. A szomszédos kelet - európai országokból importált vagy hazánkban gyártott hajópadlóknál, lambériáknál szebb, jobb termékek kedvezőbb árakon!

Szálloda a fa tetején

Szálloda a fa tetején

A reggelit egy nyitott büféasztalon szolgálják fel, egy kis tisztáson. A menüből nem hiányozhat a híres helyi almatorta és az ottani erdei gyümölcsökből készült dzsemválaszték sem. A többi fogás is a tartományi konyhát idézi, amelyet a közeli Hotel Miramontiban készítenek elő. A Tree Village névre hallgató létesítményben lakó vendégek számára a szomszédos biokertben helyben termelik a zöldségeket, mindenféle permetező szer nélkül. A konyhán a közeli kristálytiszta patakok vizét használják fel. Nem hiányoznak a különleges alpesi wellness élmények sem: séta a botanikus kertben, faölelő séta, nordic walking. vagy a közeli Settimana folyó vizében végzett Kneipp-kúra, illetve a híres szénafürdő, amely a közeli Tirolban is nagy divat.

Szlovák fatelep

Szlovák fatelep

Szlovák fatelep Dunavarsányban. Cégünk több mint 20 éve a fakereskedelem egyik ismert szereplője, így tapasztalataink alapján biztosítani tudjuk a jó minőségű, válogatott alapanyagokat az építkezéshez és asztalos ipari termékek gyártásához. Az elmúlt évek folyamán ezen tevékenységhez szorosan kapcsolódó szolgáltatásokkal bővítettük profilunkat.faanyag megmunkálás gyalulás, faanyagvédelem, szállítmányozás, szaktanácsadás. Épületfa, tetőszerkezeti anyagok.

Télikert

Télikert

Nincs terasz télikert nélkül, legalábbis a mi látásmódunk szerint. Cégünk Télikert gyártással és terasz beépítéssel foglalkozik. Mi is az a télikert? Ez egy olyan házrész ahol télen és nyáron is lehet tartózkodni. Hőszigetelt télikerteket készítünk amik megállják a helyüket akár egy külön szobának is. Hasznos lehet ebédlőnek vagy növény termesztésnek is. A lehetőségek tárháza hatalmas amit az ember csak ki tud találni. Télikerteket nem csak fából lehet építeni hanem alumíniumból és műanyagból is, illetve bármiből ami képes megtartani pl egy üvegtetőt. Cégünk nem csak télikerteket hanem ajtókat és ablakokat is gyárt a telephelyén illetve be is építi őket. Keressen minket bizalommal.

Télikert - fából

Télikert - fából

Télikert fából csak természetesen A fának, mint természetes alapanyagnak, különleges tulajdonságai vannak: otthonosságot, melegséget, egyszerűséget sugároz. A fa eme jellegzetességei miatt kitűnően alkalmas télikertek építéséhez. A fa helyes felhasználása. Minden része, a szarufa, a merevítés, legyen rétegesen kezelt. Ezáltal érhetjük el, hogy az építmény statikailag nagy teherbírású lesz. Speciális szigetelőrendszer gondoskodik a tökéletes levegőztetésről és vízhatlanságról.

Télikert Blog

Télikert Blog

Természetesen első a méret. Nyilván egy 2-3 négyzetméteres erkély beépítése vagy egy szélfogó kivitelezés sokkal olcsóbb mint egy 50 négyzetméteres medence lefedése. Ugyanakkor a kis építés is hasonló adminisztrációs költséggel, felvonulási igénnyel, figyelemmel jár, ezért a kisebb területű beépítések ára relatíve magasabb lehet. Pontosan ugyanúgy, mint egy kis lakás - nagy lakás viszonylatában. Második fontos tényező a kivitelezés anyaga. A legolcsóbb alternatíva az acél belső szerkezetű, műanyag borításos télikert vagy teraszfedés. Az acél és a műanyag relatíve olcsóbb mint a fa, ugyanolyan tartós és esztétikus lehet. Amennyiben a műanyag nem felel meg, még mindig lehet választani a fehér vagy más színre festett alumínium szerkezetet, amely már egy kicsit drágább mint a műanyag, de még olcsóbb mint a fa. A télikert szerkezetek királya a fa. Egy gyönyörű vörösfenyő oszlop illetve tetőszerkezet szemet gyönyörködtető, kellemes természetes érzetet adó kiegészítője az otthonnak. Ugyanakkor számolnunk kell azzal, hogy a fának az ára a szóba jöhető szerkezetek közül a legmagasabb. A tetőfedés anyaga úgyszintén nagyon fontos az ár meghatározásánál. A zsindelyes, cserepes megoldás a leginkább költséghatékony, ugyanakkor ezeknél a megoldásoknak elvész a napfény hasznosításának lehetősége. Kompromisszumos megoldásként a középúton ott a polikarbonát, ami erős, kiváló is egyben.

Télikert fából

Télikert fából

A télikert a kezdetekben szinte kötelezően fából készült, könnyen hozzáférhető és remek szigetelőképessége miatt. Ma már a borsos ár és a gyakori és költséges karbantartás esetenként felülírja ezt, de vannak akik csak fából tudják elképzelni a télikertjüket. A télikert fából igen esztétikus és ha gondosan karbantartjuk igen tartós is lehet. A leggyakrabban luc, borovi vagy vörös fenyőből illetve mahagóniból készül a télikert vázszerkezete. Mellette szól, hogy igen erős és az üvegből készült tetőt is elbírja. A tervezésnél gondoljuk át milyen funkciókat szánunk az elkészült télikertnek mert így tervezhetjük meg a legtökéletesebben az igényeinknek megfelelő nyílászárókat, világítást, szigetelést, ha szükséges a fűtést illetve árnyékolást.

Hirdetés
Télikert szervíz

Télikert szervíz

Cégünk kiváló minőségben gyárt télikerteket, melyeket a felméréstől, a tervezésen át a helyszíni szerelésig, lelkiismeretesen és szakszerűen végzünk el. Fő célunk, vevőink elégedettségét elnyerni, azáltal, hogy a következőket biztosítjuk: Ingyenes szaktanácsadás irodánkban, vásárok alkalmával. Ingyenes árajánlat, egyszerű vázlat terv alapján. A vevő igényei szerint elkészített 3D látványterv. 5 éves teljes körű garanciavállalás. Szerviz szolgálat. Abból a felismerésből kiindulva, hogy a télikertek kialakításához szükséges nyílászárókat, hőszigetelő üvegeket csak egy kellő felszereltséggel rendelkező gyár tudja szakszerűen legyártani, cégünk ezeket, a termékeket, csak jó hírnevű, megbízható gyártóktól vásárolja. A télikert előnyei. Harmóniát és kellemes életérzést varázsol.Esztétikai értéke mellett, a család egészséges életterévé válhat. Kialakítható benne, vagy akár bővíthető általa, a nappali, konyha, uszoda. A napfény általi természetes világítás jelentős szerepet játszik az egészség és jó életminőség megőrzésében. A napenergia hasznosítása ősztől tavaszig, fűtési költségmegtakarítást eredményez. A növények által jobb lesz az élettér levegőjének páratartalma és oxigéntartalma. A nyári túlmelegedés meggátolható kifejezetten télikert árnyékolására kifejlesztett szerkezetekkel.

Télikertek faszerkezetei angol módra

Télikertek faszerkezetei angol módra

Váltsa valóra álmát A házban a télikert kialakítása jelentős beruházás, ám ha megvalósítása szakavatott tanácsadás és kivitelezés mellett történik teljesen megváltoztathatja életvitelét. Függetlenül attól, hogy csak egy kis oázist szeretne kellemes pihenés céljából létrehozni, avagy a lakóteret kívánja megnagyobbítani a gyarapodó család számára, a különböző stílusú dekorációs elemekből is nagyon gazdag kínálatból választhat. A télikerttel nem csak magasabb színvonalú életteret teremt otthonában, annak értékét is jelentősen megnöveli. A nyersanyagoktól kezdve egészen a szerelésig biztos lehet a termékek és a szolgáltatások legmagasabb színvonalában. Olyan megoldásokat kínálunk, amelyek lehetővé teszik álmai megvalósítását. A konstrukciók alap alakzatai Az alap alakzatok kombinálásával számos további egyéni megoldásra nyílik lehetőség. A sokféleképpen variálható korszerű technológia télikertjének tokéletes kivitelezést biztosít, és lehetővé teszi , hogy harmonikusan illeszkedjen háza ablakainak és ajtóinak színéhez és stílusához. Bármit is választ, biztos lehet valamennyi komponens kiváló minőségében, a tökéletes hőszigetelésben, s így abban, hogy a télikertben évekig örömét leli majd.

Télikertek Székesfehérváron

Télikertek Székesfehérváron

A fa szerkezetek vitathatatlanul legnagyobb előnye a természetesség, a kiváló megjelenés, nem mellékesen pedig a jó hőszigetelés. Egy-egy szépen kezelt fa télikert lazúrozott felületei szinte kivétel nélkül párosíthatók bármilyen színű, kivitelű házzal, legyen szó a belső- vagy akár a külső falakról. Az sem elhanyagolható szempont, hogy a vizes bázisú felületkezelés tartós védelmet biztosít. Kérdezhetnénk, hogy a fa mennyire tartós? Az alkalmazott fafajták: borovifenyő, meranti, vagy a megrendelő igényei alapján a repedésmentesség és a vetemedés elkerülése végett mesterségesen szárítottak, valamint több rétegből ragasztottak.

Tető ács - minden ami famunka

Tető ács - minden ami famunka

Könnyűszerkezetes épület, kocsibeálló, nyitott oldalú garázs, terasz, előtető , melléképület, pergola, szaletli, fahíd, stég, fakorlát, falépcső, apácarács és más, különleges fa szerkezet építése, készítése. Különféle ácsmunka kivitelezése, kisebb- nagyobb felújítás, javítás. Egyéb munkák: - hőszigetelés - gipszkartonozás - fózolt hajópadló lerakása - külső és belső lambériázás. Amennyiben igényt tartanak rá, a faanyag beszerzését, anyag védelmét (rovar és tűzvédelem) megoldjuk. Kérésére részletes árajánlatot adunk, ingyenes helyszini felmérést végzünk.

Thermowood faáru

Thermowood faáru

A Thermo Wood nem más mint hőkezelt finn faanyag. Kedves Finn rokonaink találták ki és honosították meg ezt az eljárást. De ez mégsem teljesen új, mivel az elődeink is ismertek és alkalmaztak ehhez hasonló technikát. Például szőlőkarók és más cölöpök földbe helyezésénél. A faanyagok végét előszőr elszenesítették, majd ezután ásták a földbe. Ezzel az egyszerű eljárással a földel érintkező fa élettartalmát a többszörösére növelték. Mivel a rovarok és más kártevők ezek után nem telepedte a fa belsejébe, mivel abból hiányzott a táplálékul szolgáló hemicellulóz.

Zatik faáruház

Zatik faáruház

A Zatik Kereskedelmi Kft. 1989 decemberében Zatik József alapításával kereskedelmi vállalkozásként alakult Budapesten. Azóta 2003. februártól Budakalászon és 2008. júliustól Győrben is jelen vagyunk. 100 %-ban magyar tulajdonú cégünket ma Magyarországon vezető fakereskedelemi vállalkozásként tartják számon. Szervesen részt vállalunk a magyarországi kisvállakozások működésének támogatásában oly módon, hogy elsődlegesen Magyar Termékek forgalmazásával foglalkozunk. Emellett magyarországi és uniós vezető gyártó cégek termékeit is forgalmazzuk, melyet tengerentúlról érkező áruval egészítünk ki. Fő profilunk fatelepeinken az asztalos minőségű lombos és borovi fűrészáru, valamint trópusi fakülönlegességek. Az asztalos minőségű fűrészáru mellett az építkezők számára tetőszerkezeti luc fűrészárut is forgalmazunk. Faáruházainban lap- és lemeztermékek, gyalult termékek, mart díszlécek és kézzel faragott díszelemek, fa félkész és késztermékek, lépcsőépítőelemek, fa nyílászárók, kerítéselemek, faipari szerszámok és kisgépek, egyéb szerelvények, vasalatok és kiegészítők forgalmazásával és az ezekkel kapcsolatos szolgáltatásokkal foglakozunk.

Zsofa 66 fenyőfűrészáru

Zsofa 66 fenyőfűrészáru

Telephelyeink fő tevékenysége fenyő-fűrészáru kereskedelem és feldolgozás(gyalulás,vágás), de megtalálható nálunk minden, ami a tető elkészítéséhez és a belső famunkákhoz szükséges.fűrészáru, gerenda, tetőléc, hajópadló, lambéria, deszka, zsaludeszka, palló, OSB lap, szeg, ácskapocs, szigetelőanyag, fólia, zsindely, gipszkarton..

Tuti menü