Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kerti faházak, pergolák - faépítészet képes leírás - Faépítészet - tippek, tanácsok és ötletek.tlap.hu
részletek »

Kerti faházak, pergolák - faépítészet - Faépítészet - tippek, tanácsok és ötletek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: faepiteszet.tlap.hu » Kerti faházak, pergolák - faépítészet
Keresés
Találatok száma - 18 db
A díszkertek éke - Pergola

A díszkertek éke - Pergola

Az utóbbi pár évben egyre nagyobb teret hódít a díszkert. Családi házak udvarán vagy közterületen is törekednek az ízléses, természet adta díszítőelemek használatára, melyeknek ízléses megalkotása tájképmódosító hatással is bír. Egy díszkert kialakítása nem egyszerű feladat. Nagy odafigyelést igényel a különböző tulajdonságú növények egymás mellé ültetésének összehangolása, mert csak így érhetjük el azt, hogy kertünk akár több évig is impozáns látványt nyújtson. Például érdemes különböző alakú, színű és levéltextúrájú egyedeket egymás mellé tenni, mert pont a különbözőségük miatt mutatnak majd jól egymás mellett. Viszont nem lehet túl nagy méretbeli differencia sem, mert akkor már nagyon elütnének egymástól, és megtörnék a látvány kellemességét. Ezért ajánlott egy szakember véleményének kikérdezése a díszkert megtervezése előtt, mert ő valóban tisztában van azzal, hogy milyen növény mellé mit tehetünk, melyik fajta bírja a napot, a szelet és ellenkezőleg. Közterületeken ilyen tudatosan, meggondoltan kiültetett virágokkal, bokrokkal a körforgalmak közepén, járdák szélén vagy parkokban találkozhatunk. Ezeket a díszkerteket döntő többségben az egynyári növények alkotják, mert velük a tavaszi földbe helyezésen és a száraz nyári napokon való locsoláson kívül nincs más teendő. Magánházaknál az udvar rendezésében a tehetősebb családok hivatásos kertészeket hívnak. Ilyen esetben már jó

Boldogfa - kerti faházak

Boldogfa - kerti faházak

Magasnyomású telítőberendezésünkben fenyőfűrészáruk faanyagvédelmét végezzük. Amennyiben Ön szeretné saját tetőfáját, faszerkezetét kezeltetni, kérjük keressen meg bennünket e-mailben vagy telefonon. Megtaláljuk Önnek a legmegfelelőbb megoldást a faanyagvédelemre. Köbméterenkénti árat keresztmetszetektől, illetve kockázati tényezőktől függően tudunk megadni. Ügyfélszolálat elérhetősége: Hétfőtől - Péntekig 09:00 - 17:00 Árak: Az árak tartalmazzák az ÁFÁ-t és a házhoz szállítást Csabrendek 100 km-es körzetében. 100 km felett külön szállítási költséget számolunk fel. Szállítási idő kb. 1-3 hét

Carvel faházak

Carvel faházak

Cégünk vállalja egyedi igények alapján kerti házak, szauna házak, szerszámos házak gyártását szigetelve vagy anélkül. A házak épülhetnek beton alapra vagy telített fa dobogóra. A dobogó korhadás és gombásodás mentes ezért a puszta földön is bárhol felállítható. A házakat a megbeszélt konstrukcióban, fedéssel és felületkezeléssel a helyszíni adottságoknak megfelelően készítjük el. Alap esetben a házak speciális általunk kifejlesztett falszerkezettel rendelkeznek amely szigetelhetőek. 9 x 9 cm-es mart fenyő;fa keretben 20 mm vastag szárított hajópadló kerül beépítésre.

Diósdi Faépítészet

Diósdi Faépítészet

Az általunk kivitelezett játszótereknél lényeges szempont, a minél több természetes anyag felhasználása, ezért játékaink szárított, tömbösített fából, asztalos minőségben, csapolással készülnek. Megrendelőink igényeinek kielégítése érdekében a legkülönbözőbb összeállításban, méretben tudunk szállítani, figyelembe véve az önkormányzatok esetenkénti szűkös anyagi lehetőségeit.

E-wood - pergolák és szaletlik

E-wood - pergolák és szaletlik

Vállaljuk kerítések, kapuk, előtetők, féltetők, szaletlik, pergolák, kocsi beállók, kerti asztalok és padok, virágládák, gyerekjátékok (csúszda, hinta, mászóka...), apácarácsok, virágfuttatók, szerszámos házak, kerti pavilonok, villanyóra szekrények, postaládák... gyártását.

Faház gyártás és felújítás

Faház gyártás és felújítás

UNIVERHOLZ Kft. - faházak, kerti házak, gerendaházak, pavilonok, panel szerkezetű egyedi és típus faszerkezetű lakóházak gyártása, régi faházak felújítása Termékeink mintegy 2/3 részét külföldön, elsősorban Olaszországban értékesítjük, de természetesen sok nyaralóépületet adunk el belföldre is. Folyamatosan törekszünk faházaink korszerűsítésére, elsősorban a falak és nyílászárók hőtechnikai jellemzőinek javítására. Ezt korszerű hőszigetelőanyagok alkalmazásával és thermopan üvegezésű nyílászárókkal érjük el.

Faházak a gyártótól

Faházak a gyártótól

Keleti-Kárpátok hegyvidékén évszázados hagyományokkal rendelkeznek a famegmunkálás terén. Cégünk a helyi hagyományokra és tudásra alapozva több mint 15 éve gyárt fából készült minőségi, környezetbarát termékeket, ezalatt az idő alatt különböző európai országokba szállítottuk termékeinket: Spanyolország, Franciaország, Görögország, Belgium, Olaszország, Magyarország, Románia. Gyártóként vagyunk jelen a piacon, ami a termékeink minőségét és kedvező árait garantálja. Ily módon első kézből, olcsóbban juthat hozzá a kívánt fából készült termékhez. Termékeink: Faházak, hétvégi házak,garázsok,istállók,dézsafürdők,kert i bútorok, szaunák, szaunaházak

Filagória - mester

Filagória - mester

Filagória szépségét a faragott oszlopok, szarufavégek, korlátok burkolása (apácarácsos, halszálkás), valamint a muskátli tartók díszes famegmunkálásának együttes látványa adja. Szaletli lehetőséget biztosít, hogy időjárási viszonyoktól függetlenül, a kert mindig kellemes pihenést nyújtson Önnek, baráti társaságának vagy családjának. Szaletli (filagória) egy nagyszerű termék amely elegendő intimitást és nyugalmat nyújt a napjainkban oly értékes nyugodt percek kellemes eltöltéséhez.

Flora Garden Kerti tárolók és faházak

Flora Garden Kerti tárolók és faházak

Épületeink tervezésénél messzemenőkig figyelembe vesszük megrendelőink ötleteit, elképzeléseit, de ugyanilyen mértékben vagyunk tekintettel az építési telek sajátosságaira is. Az előre gyártott gerendák összeépítését szakembereink végzik, garantálva a szakszerű kivitelezést. Gerendaházaink kivitelezési ideje maximum 2-5 hónap, mivel az építés száraz technológiával, döntően üzemi körülmények között előkészítve történik. Ha a karbantartási előírásoknak eleget tesz a tulajdonos, akkor a faházak semmilyen fizikai károsodást nem szenvednek el. A fát természetessége, szépsége és az egészségre gyakorolt pozitív hatása ideális építőanyaggá teszi.

Hirdetés
G-OLDLake Faházak

G-OLDLake Faházak

Cégünk a szauna építésen kívül kis- és közepes méretű faépítményeket is gyárt. Termékeink között található kerti faház, kerti pavilon, hétvégi faház, szerszámtároló, nyaraló, garázs. A faházak szerkezetkészen, a tetőt a kiválasztott tetőburkolattal befedve, gépészet nélkül kerülnek legyártásra és átadásra. Faházak minden esetben, egyedi méretben és megrendelésre készülnek. Ön választ! Mi építünk. Több éves faház gyártói tapasztalatunkra alapozva tudjuk, hogyan ötvözzük a jövő technológiáját a már jól bevált tradíciókkal.

Ha egyedit keres - Egyedifa!

Ha egyedit keres - Egyedifa!

Lakóházunk, nyaralónk, kertünk szerves kiegészítői, melyeket rendelésre fából készítek. szaletli, kerti pavilon pergola, kerti kiülő kerítés, fakerítés, kapu és egyéb faszerkezet készítés. Terasz, erkély, előtető Lakóterületünket sok esetben érdemes összekapcsolni a természettel. Ezt fedetlen vagy tetővel ellátott teraszokkal, erkélyekkel tehetjük meg, melyek az év nagy részében kellemes pehenés vagy társas összejövetelek színterei lehetnek.

Hornex faház

Hornex faház

Cégünk fő tevékenysége olyan mobil faházak építése, melyek szerkezetileg erősek, tartósak és olcsók. Emellett vállaljuk többek közt kocsibeállók, kerti pihenők, hétvégi faházak, garázsok, szerszámtárolók és szaunák, valamint horgász házak építését az ország nagy részén kedvezményes szállítási költséggel. Cégünk több, mint tíz éves tapasztalatával, minőségi szárított, gyalult luc-borovi fenyő alapanyaggal dolgozik. Kérésre vállalunk még előtető készítést, belső hőszigetelést, alapozó felületkezelést és lazúros festést is. Ha régi álma egy hétvégi faház vagy egy szauna a kertjében, akkor valósítsa meg azt a Hornex Faház csapatával!

Karesz pergolát épít

Karesz pergolát épít

A faanyag olyan dolog, hogy a vágással soha nem lesz hosszabb, ezért már a tervezéskor érdemes figyelni a hosszakra. A faanyag gyári hosszak 4 - 6 méter + coll ide-oda, a végei lehetnek repedtek, durván, ferdén vágottak. Ebből ered, hogy a jó anyagkihozatal érdekében ajánlott készméretek 0,95 1,85- 1,95 azaz sohasem egész méter. A faanyagot gyalulva vásároljuk meg, és alapozó + egy réteg fedőpáccal kenjük le. Így az építés különböző fázisaiban nem árt neki egy kis eső, valamint a nem látható felületek is védelmet kapnak. A baleseti kockázati tényező a villamos áram kihagyásával jelentősen csökken, de a famegmunkáló szerszámok és a magasban végzett munka fokozott figyelmet igényel!

Kerti Aruda típusházak és faházak építés

Kerti Aruda típusházak és faházak építés

A Flora-Garden Kft. Gerendaházak, könnyűszerkezetes házak, pavilonok, szaunák, valamint ülőgarnitúrák tervezésével, és kivitelezésével foglalkozik. Cégünk helyszíni összeszereléssel gyárt igény szerinti házakat, melyek kivitelezéséhez. Kiváló minőségű erdélyi fenyőből készült, 4.2, 6.8, és 9 centiméter vastagságú dupla nútféderes gerendákat használ fel, könnyűszerkezetes házak esetén 14 cm vastag gyalult tartószerkezet. Ezek további szigeteléssel és belső burkolattal megfelelnek az ÉMI előírásainak. Az összeszerelés során alkalmazott anyagok mindegyike minősített termék.

Kerti faház építés

Kerti faház építés

Kerti kis házak, kerti faházak, tárolók, fa kocsibeállók építését vállaljuk teljes körű kivitelezéssel. Kizárólag minőségi alapanyagokkal dolgozunk, aminek hála faházaink kiemelkedően tartósak és időtállóak. Amennyiben leadja számunkra megrendelését mi a tervezéstől kezdődően az alapanyag beszerzésén és lekezelésén keresztül a faház felépítéséig mindent elvégzünk. Megbízóink egyedüli feladata, hogy megálmodják kerti faházaikat. A faházak különböző méretben, funkciójuktól függően kerülnek kialakításra. Nincs számunkra lehetetlen. Kívánságait szigorú határidő betartásával teljesítjük.

Könnyen építhető faház

Könnyen építhető faház

Cégünk családi vállalkozásként foglalkozik faház és egyéb fatermékek gyártásával. Típusházaink mellett rendelhet tőlünk egyedi igényei alapján tervezett és épített faházat. Minőségi, Erdélyből és Kárpátaljáról származó alapanyagokkal dolgozunk, amelyeket nagy odafigyeléssel munkálunk meg. Boronafalas technológiával készült faházaink stabil szerkezetűek, megfelelő karbantartás mellett évtizedekig szolgálják tulajdonosaikat. Rendelhet tőlünk 21, 28 és 44 mm-es falvastagsággal rendelkező faházakat.

Pergolák a Geokerttől

Pergolák a Geokerttől

A Geokert foglalkozik télikertek, üvegtetők, teraszfedések, védőtetők, medencefedések kivitelezésével. Telephelyünkről kiindulva az egész ország területén vállaljuk télikertek, teraszok, előtelők építését.Tekintse meg télikert galériáinkat! Statikus és építész mérnök kollégáink tapasztalata és kreativitása a garancia, hogy megrendelőink elégedett télikert tulajdonosokká váljanak.

Tuti menü