Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Télikertek szerkezetei - faépítészet képes leírás - Faépítészet - tippek, tanácsok és ötletek.tlap.hu
részletek »

Télikertek szerkezetei - faépítészet - Faépítészet - tippek, tanácsok és ötletek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: faepiteszet.tlap.hu » Télikertek szerkezetei - faépítészet
Keresés
Találatok száma - 13 db
Case Lemn - télikert Romániából

Case Lemn - télikert Romániából

Téli kertek ... élvezze a kert varázsát évszaktól függetlenül! Minden egyes projekt sajátos jellegű; cégünk az Ön elképzeléseinek figyelembevételével alakítja ki az ön által megálmodott télikertet éspedig oly módon, hogy az harmónikusan beilleszkedjen az adott környezetbe (mérettol és elválasztó moduloktól függetlenül). Minden egyetlen forrásból! Nemcsak finírozott felületu faépítményeket készítünk, hanem vízhatlan üveg- illetve alumínium fóliás megoldásokat is kínálunk ügyfeleink számára, a kilens által választott RAL festékbevonattal. Cégünk minden esetben egyedi kivitelezési módokat kínál; különbözo tetoszerkezetek, tetoablakok, külso burkolások vakolással vagy faburkolattal, rétegelt fatáblás és üveges megoldásokat a kívánt hatásfokkal.

Exkluzív télikert árnyékolók

Exkluzív télikert árnyékolók

Vivienda télikert - Exclusiv élettér A weinor Vivienda exkluzív télikertje megfelelő helyet biztosít a kikapcsolódásra és közelebb hozza a természetet. Emeli a lakás komfortérzetét és növeli a ház értékét. A csupa üveg télikert egyedi hangulatot teremt mint egy sziget a természetben az otthon kényelmével. A hőhídmentes alumínium profilok és hőszigetelt üvegek, a nyílászárók és árnyékolók gondoskodnak, hogy egész évben a télikert kellemes klímájáról. A számos tetőkivitel és a nyílászárók típusának nagy választéka biztosítja Önt, hogy összeállítsa az Önnek legmegfelelőbb kialakítást. A távirányítással működő programozható szellőzés és árnyékolók biztosítják a teljes komfortot. Technikai információk - 1050 cm szélességig és 500 cm-es kinyúlásig standard, nagyobb méretben egyedi ajánlat alapján - alapkivitelben hőszigetelt biztonsági üvegtetővel - Alapáron árnyékolók nélkül - Kiegészíthető VertiTex, Sottezza vagy WGM árnyékolóval - TÜV minősítéssel - 47 RAL szerkezetszín alapáron Opcionálisan rendelhető: WeiTop DL elektromos szellőző WeiTop DS elektromos tetőablak Tempura infra hősugárzó Lux halogén világítás WeiTronic távirányítás

Fa téli kert

Fa téli kert

A műanyag kertek küldetése jelenlegi ingatlanokon Az annak idején tehetősek kiváltságának számító télikertet jelenleg sok mindenki megengedheti magának, általa emiatt többfunkciós helységgel bővíthetjük ki épületünket. A télikertek szinte teljes felszínét üvegezés borítja, ezért hatalmas volumenű fény áll majd rendelkezésünkre lesz bent, ami nagyon jó hatással van épségünkre és a hangulatunkra ugyanúgy. Nagyon fontos hogy ezek hőszigetelt üvegszerkezetek legyenek, ami miatt a kinti rossz időjárás ellenére a télikertek belsejében zavartalan hőmérséklet tartható fent, ezért olcsón fűthető legyen.

Garantált minőség - télikert

Garantált minőség - télikert

A télikert funkciói Egészítse ki nappaliját egy szép, világos üvegezett résszel a virágok, egy ebédlőasztal vagy egy ülőgarnitúra számára, melynek eddig sehol sem talált megfelelő helyet a lakásban! Tegye dolgozószobáját vagy műteremét élettel-telivé, egy napfényes színfolttal! Építse be télen se - nyáron se használható teraszát egy jól tervezett szellőzésű, megfelelően árnyékolt télikerttel, és egy négy-évszakos új szobát nyer vele! Ha már a medence, vagy a jakuzzi sajnos nem mediterrán éghajlatra született, legyen egy télikert a megoldás erre a problémára. Alakítsunk ki egy saját, egész évben használható fürdőházat a családnak és a barátoknak. Ide kerülhetnek a trópusi növények is a téli időszakra, pálmák, citromfa, orchideák és bármi, ami nem szereti a hideget. Étterem vagy kávézó ideális kiegészítése egy szép télikert-rész. Az oldalfalak nyáron kinyithatók toló, vagy harmonika szerkezetekkel. A tetőre is van mobil megoldásunk egy motorosan elhúzható kétrétegű ponyva formájában. Az optimális egy fix tetőszerkezet, és nagy tolóajtók az oldalakon. A tetőbe opál polikarbonátot, napvédő üveget vagy sima üveget és ponyvás árnyékolót javasolnánk, hogy a túl sok fény ne vakítsa el az asztaloknál ülőket, és csökkentsük a helység felmelegedését.

Mantu a télikert zseni

Mantu a télikert zseni

Mit szólna hozzá, ha loft lakásának nappalija jóidőben nyitott térré, rossz időben zárt, mégis világos szobává válna? Hány teraszon tervezett vacsorának vetett véget egy-egy nyári eső vagy egy hűvösebb este? Ezek a programok miért múljanak az időjáráson? Tovább megyünk, miért ne lehetne teraszából egy teljes értékű komfortos lakótér télen-nyáron? Hogyan? Solarlux mobil erkélyüvegezéssel, mozgatható homlokzati üvegfallal, üvegházzal, teraszfedéssel, vagy télikerttel!

Ötödik évszak

Ötödik évszak

A télikert nagy homlokzati és tető üvegfelületeivel elérhető magasabb fényhozam jelentős mértékben hozzájárul kellemes közérzetünkhöz. A közvetlen napfény szabályozza élettanilag fontos hormonjaink termelését, melyek szellemi és fizikai aktivitásunkat befolyásolják, sőt a fényszegény állapot depressziót okozó hormonokat termel. Mindenki által ismert tapasztalat, hogy verőfényes napokon aktívak, jókedvűek, a borús napokon levertek, rasszhangulatúak vagyunk. A több közvetlen napfény pozitív biofiziológiai komfortunkat és pszichés állapotunkat, vagyis életminőségünket javítja. Télikertre tehát mindenek előtt életminőségünk magasabb színvonalának megteremtése szempontjából van szükségünk. Szerencsés, hogy a télikert használatával a napenergia passzív hasznosítása útján fűtési energia-megtakarítás is megvalósul. Ily módon a lakás biofiziológiai minősége mellett az épület hőháztartását is javítja a homlokzat elé, akár utólagosan is épített télikert. A lakószoba és a télikert közé esetlegesen épített nyílászáró, például nagyméretű eltolható üvegfal segítségével rugalmasan lehet a téralakulatot és a mindenkori klimatikus beltéri viszonyokat szabályozni, a télikert hőnyereségét bebocsátani vagy kizárni a lakás teréből.

Télikert

Télikert

Nincs terasz télikert nélkül, legalábbis a mi látásmódunk szerint. Cégünk Télikert gyártással és terasz beépítéssel foglalkozik. Mi is az a télikert? Ez egy olyan házrész ahol télen és nyáron is lehet tartózkodni. Hőszigetelt télikerteket készítünk amik megállják a helyüket akár egy külön szobának is. Hasznos lehet ebédlőnek vagy növény termesztésnek is. A lehetőségek tárháza hatalmas amit az ember csak ki tud találni. Télikerteket nem csak fából lehet építeni hanem alumíniumból és műanyagból is, illetve bármiből ami képes megtartani pl egy üvegtetőt. Cégünk nem csak télikerteket hanem ajtókat és ablakokat is gyárt a telephelyén illetve be is építi őket. Keressen minket bizalommal.

Télikert - fából

Télikert - fából

Télikert fából csak természetesen A fának, mint természetes alapanyagnak, különleges tulajdonságai vannak: otthonosságot, melegséget, egyszerűséget sugároz. A fa eme jellegzetességei miatt kitűnően alkalmas télikertek építéséhez. A fa helyes felhasználása. Minden része, a szarufa, a merevítés, legyen rétegesen kezelt. Ezáltal érhetjük el, hogy az építmény statikailag nagy teherbírású lesz. Speciális szigetelőrendszer gondoskodik a tökéletes levegőztetésről és vízhatlanságról.

Télikert Blog

Télikert Blog

Természetesen első a méret. Nyilván egy 2-3 négyzetméteres erkély beépítése vagy egy szélfogó kivitelezés sokkal olcsóbb mint egy 50 négyzetméteres medence lefedése. Ugyanakkor a kis építés is hasonló adminisztrációs költséggel, felvonulási igénnyel, figyelemmel jár, ezért a kisebb területű beépítések ára relatíve magasabb lehet. Pontosan ugyanúgy, mint egy kis lakás - nagy lakás viszonylatában. Második fontos tényező a kivitelezés anyaga. A legolcsóbb alternatíva az acél belső szerkezetű, műanyag borításos télikert vagy teraszfedés. Az acél és a műanyag relatíve olcsóbb mint a fa, ugyanolyan tartós és esztétikus lehet. Amennyiben a műanyag nem felel meg, még mindig lehet választani a fehér vagy más színre festett alumínium szerkezetet, amely már egy kicsit drágább mint a műanyag, de még olcsóbb mint a fa. A télikert szerkezetek királya a fa. Egy gyönyörű vörösfenyő oszlop illetve tetőszerkezet szemet gyönyörködtető, kellemes természetes érzetet adó kiegészítője az otthonnak. Ugyanakkor számolnunk kell azzal, hogy a fának az ára a szóba jöhető szerkezetek közül a legmagasabb. A tetőfedés anyaga úgyszintén nagyon fontos az ár meghatározásánál. A zsindelyes, cserepes megoldás a leginkább költséghatékony, ugyanakkor ezeknél a megoldásoknak elvész a napfény hasznosításának lehetősége. Kompromisszumos megoldásként a középúton ott a polikarbonát, ami erős, kiváló is egyben.

Hirdetés
Télikert fából

Télikert fából

A télikert a kezdetekben szinte kötelezően fából készült, könnyen hozzáférhető és remek szigetelőképessége miatt. Ma már a borsos ár és a gyakori és költséges karbantartás esetenként felülírja ezt, de vannak akik csak fából tudják elképzelni a télikertjüket. A télikert fából igen esztétikus és ha gondosan karbantartjuk igen tartós is lehet. A leggyakrabban luc, borovi vagy vörös fenyőből illetve mahagóniból készül a télikert vázszerkezete. Mellette szól, hogy igen erős és az üvegből készült tetőt is elbírja. A tervezésnél gondoljuk át milyen funkciókat szánunk az elkészült télikertnek mert így tervezhetjük meg a legtökéletesebben az igényeinknek megfelelő nyílászárókat, világítást, szigetelést, ha szükséges a fűtést illetve árnyékolást.

Télikert szervíz

Télikert szervíz

Cégünk kiváló minőségben gyárt télikerteket, melyeket a felméréstől, a tervezésen át a helyszíni szerelésig, lelkiismeretesen és szakszerűen végzünk el. Fő célunk, vevőink elégedettségét elnyerni, azáltal, hogy a következőket biztosítjuk: Ingyenes szaktanácsadás irodánkban, vásárok alkalmával. Ingyenes árajánlat, egyszerű vázlat terv alapján. A vevő igényei szerint elkészített 3D látványterv. 5 éves teljes körű garanciavállalás. Szerviz szolgálat. Abból a felismerésből kiindulva, hogy a télikertek kialakításához szükséges nyílászárókat, hőszigetelő üvegeket csak egy kellő felszereltséggel rendelkező gyár tudja szakszerűen legyártani, cégünk ezeket, a termékeket, csak jó hírnevű, megbízható gyártóktól vásárolja. A télikert előnyei. Harmóniát és kellemes életérzést varázsol.Esztétikai értéke mellett, a család egészséges életterévé válhat. Kialakítható benne, vagy akár bővíthető általa, a nappali, konyha, uszoda. A napfény általi természetes világítás jelentős szerepet játszik az egészség és jó életminőség megőrzésében. A napenergia hasznosítása ősztől tavaszig, fűtési költségmegtakarítást eredményez. A növények által jobb lesz az élettér levegőjének páratartalma és oxigéntartalma. A nyári túlmelegedés meggátolható kifejezetten télikert árnyékolására kifejlesztett szerkezetekkel.

Télikertek faszerkezetei angol módra

Télikertek faszerkezetei angol módra

Váltsa valóra álmát A házban a télikert kialakítása jelentős beruházás, ám ha megvalósítása szakavatott tanácsadás és kivitelezés mellett történik teljesen megváltoztathatja életvitelét. Függetlenül attól, hogy csak egy kis oázist szeretne kellemes pihenés céljából létrehozni, avagy a lakóteret kívánja megnagyobbítani a gyarapodó család számára, a különböző stílusú dekorációs elemekből is nagyon gazdag kínálatból választhat. A télikerttel nem csak magasabb színvonalú életteret teremt otthonában, annak értékét is jelentősen megnöveli. A nyersanyagoktól kezdve egészen a szerelésig biztos lehet a termékek és a szolgáltatások legmagasabb színvonalában. Olyan megoldásokat kínálunk, amelyek lehetővé teszik álmai megvalósítását. A konstrukciók alap alakzatai Az alap alakzatok kombinálásával számos további egyéni megoldásra nyílik lehetőség. A sokféleképpen variálható korszerű technológia télikertjének tokéletes kivitelezést biztosít, és lehetővé teszi , hogy harmonikusan illeszkedjen háza ablakainak és ajtóinak színéhez és stílusához. Bármit is választ, biztos lehet valamennyi komponens kiváló minőségében, a tökéletes hőszigetelésben, s így abban, hogy a télikertben évekig örömét leli majd.

Télikertek Székesfehérváron

Télikertek Székesfehérváron

A fa szerkezetek vitathatatlanul legnagyobb előnye a természetesség, a kiváló megjelenés, nem mellékesen pedig a jó hőszigetelés. Egy-egy szépen kezelt fa télikert lazúrozott felületei szinte kivétel nélkül párosíthatók bármilyen színű, kivitelű házzal, legyen szó a belső- vagy akár a külső falakról. Az sem elhanyagolható szempont, hogy a vizes bázisú felületkezelés tartós védelmet biztosít. Kérdezhetnénk, hogy a fa mennyire tartós? Az alkalmazott fafajták: borovifenyő, meranti, vagy a megrendelő igényei alapján a repedésmentesség és a vetemedés elkerülése végett mesterségesen szárítottak, valamint több rétegből ragasztottak.

Tuti menü